притисни ентер »

Авион во форма на куршум тајно тестиран во Калифорнија
Авион во форма на куршум тајно тестиран во Калифорнија

Авион во форма на куршум тајно тестиран во Калифорнија

Револуционерниот авион кој поради својата специфичност на обликот го добил надимакот авион-куршум, е забележан неколку пати на пистите во Јужна Калифорнија, а од компанијата „Ото Авиејшн“, велат дека леталото е подготвено за тестирање. Од компанијата велат дека на авионот Celer 500 L се работи веќе 10 години, пишува Drajv. Иако поголемиот дел од карактеристиките

Авион во форма на куршум тајно тестиран во Калифорнија

Авион во форма на куршум тајно тестиран во Калифорнија

Револуционерниот авион кој поради својата специфичност на обликот го добил надимакот авион-куршум, е забележан неколкупати на пистите во Јужна Калифорнија, а од компанијата „Ото авиејшн“ велат дека леталото е подготвено за тестирање. Од компанијата велат дека на авионот Celer 500 L се работи веќе 10 години, пишува Drajv. Иако поголемиот дел од карактеристиките

АВИОН-КУРШУМ ТЕСТИРАН ВО КАЛИФОРНИЈА: Целер 500Л е спремен, а на него 10 години се работело во тајност

АВИОН-КУРШУМ ТЕСТИРАН ВО КАЛИФОРНИЈА: Целер 500Л е спремен, а на него 10 години се работело во тајност

Иако поголемиот дел од карактеристиките на авионот се непознати, тој неколкупати бил забележан на тестирања на аеродромот во Јужна Калифорнија. Револуционерен авион кој поради својот специфичен облик го добил прекарот авион-куршум, бил неколку пати тестиран на пистите во Јужна Калифорнија, а од компанијата Ото Авиејшн велат дека леталото е подготвено

Авион-куршум тајно тестиран во Калифорнија: "Celera 500L" е подготвен, а на него во тајност се работи веќе 10 години

Авион-куршум тајно тестиран во Калифорнија: "Celera 500L" е подготвен, а на него во тајност се работи веќе 10 години

Револуционерниот авион кој поради својот специфичен облик го добил прекарот авион-куршум, бил виден веќе неколку пати на пистите во Јужна Калифорнија, а од компанијата "Oto Aviation" велат дека леталото е подготвено за тестирање. На авионот "Celera 500L" тајно се работи веќе 10 години, пишува списанието "Drive". Иако поголем дел од карактеристиките