притисни ентер »

Moto G8 може да биде првиот смартфон на Motorola со pop-up селфи камера
Moto G8 може да биде првиот смартфон на Motorola со pop-up селфи камера

Moto G8 може да биде првиот смартфон на Motorola со pop-up селфи камера

По четири камери на Motorola One Zoom и акциската камера на Motoroла One Action, овој бренд наскоро би можел да ја добие својата прва pop-up селфи камера. Фотографијата која се појави на интернет прикажува неименуван смартфон на Motorola со камера која се извлекува нагоре, а другата го прикажува смартфонот без горна рамка, засек или отвор за камерата

Moto G8 може да биде првиот смартфон на Motorola со pop-up селфи камера

Moto G8 може да биде првиот смартфон на Motorola со pop-up селфи камера

По четири камери на Motorola One Zoom и акциската камера на Motoroла One Action, овој бренд наскоро би можел да ја добие својата прва pop-up селфи камера. Фотографијата која се појави на интернет прикажува неименуван смартфон на Motorola со камера која се извлекува нагоре, а другата го прикажува смартфонот без горна рамка, засек или отвор за камерата

Moto G8 може да биде првиот смартфон на Motorola со pop-up селфи камера

Moto G8 може да биде првиот смартфон на Motorola со pop-up селфи камера

По четири камери на Motorola One Zoom и акциската камера на Motoroла One Action, овој бренд наскоро би можел да ја добие својата прва pop-up селфи камера. Фотографијата која се појави на интернет прикажува неименуван смартфон на Motorola со камера која се извлекува нагоре, а другата го прикажува смартфонот без горна рамка, засек или отвор за камерата

Motorola работи и на One Macro смартфон

Motorola работи и на One Macro смартфон

Motorola станува бренд кој нуди најверзатилни смартфони со специјализирани елементи на камерата. Сега се открива дека се подготвува нов модел кој ќе се вика Motorola One Macro. Motorola досега веќе лансираше повеќе смартфони како One Action, One Zoom и One Zoom. Така и новиот One Macro се знае дека ќе има уникатна камера, но засега повеќе детали не