притисни ентер »

Жена со секси тело или убаво лице? Конечно е откриено што сакаат мажите повеќе
Жена со секси тело или убаво лице? Конечно е откриено што сакаат мажите повеќе

Жена со секси тело или убаво лице? Конечно е откриено што сакаат мажите повеќе

Сакате да го признаеме или не, секој од нас би сакале да го поставите себе има атрактивен партнер. Кога станува збор за убавината, често убавото лице и секси телото не одат заедно (освен ако не сте Скарлет Јохансон), па научниците од САД се свртеа кон прашањето што е поважно за мажите кај партнерката: да имаат убаво лице или убаво тело? На мажите им

10 митови за убавина што ве прават посиромашни наместо поубави

10 митови за убавина што ве прават посиромашни наместо поубави

Жените трошат илјадници евра во текот на својот живот за продукти за убавина. А овде не спаѓаат маникирите, педикирите и салоните за убавина. Производителите на продукти за убавина прават сè што можат за да заработат повеќе, па нема да ве изненади кога ќе дознаете дека мнозинството продукти за убавина, воопшто не ви се ни потребни. Во продолжение погледнете