притисни ентер »

Царовска: За само две години платите во образованието СДСМ ги покачи за 2.150 денари
Царовска: За само две години платите во образованието СДСМ ги покачи за 2.150 денари

Царовска: За само две години платите во образованието СДСМ ги покачи за 2.150 денари

На граѓанската трибина во Охрид, министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска истакна дека е срамно тоа што пратениците од ВМРО-ДПМНЕ земаат дневници во Собранието а не гласаат за покачување на минималната плата и законот за раст на платите. „ВМРО-ДПМНЕ 11 години ја дробеше државата, земаа од најсирмашните, ги дисркиминираа а денеска не

Царовска: За само две години платите во образованието СДСМ ги покачи за 2.150 денари

Царовска: За само две години платите во образованието СДСМ ги покачи за 2.150 денари

На граѓанската трибина во Охрид, министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска истакна дека е срамно тоа што пратениците од ВМРО-ДПМНЕ земаат дневници во Собранието а не гласаат за покачување на минималната плата и законот за раст на платите. „ВМРО-ДПМНЕ 11 години ја дробеше државата, земаа од најсирмашните, ги дисркиминираа а денеска не

Царовска: За само две години платите во образованието СДСМ ги покачи за 2.150 денари, а ВМРО-ДПМНЕ за 7 години само 850 денари!

Царовска: За само две години платите во образованието СДСМ ги покачи за 2.150 денари, а ВМРО-ДПМНЕ за 7 години само 850 денари!

Во Собранието земаат дневници нивните пратеници не гласаат за покачувањето на минималната и законот за раст на платите. Срамно е тоа однесување, рече потпретседателката на СДСМ, Мила Царовска на вечерашната граѓанска трибина во Охрид. -Го слушаме денеска Мицкоски, без никаков срам и перде, вели дека покачувањето на платите во образованието од нови

Царовска: ВМРО-ДПМНЕ земаат плата и дневници, а не гласаат за мерки што обезбедуваат повеќе пари кај граѓаните

Царовска: ВМРО-ДПМНЕ земаат плата и дневници, а не гласаат за мерки што обезбедуваат повеќе пари кај граѓаните

Заеднички со вас, граѓаните ја креиравме програмата со која ја добивме довербата во 2016 година, денес пак заедно со вас правиме пресек што сме оствариле и повторно заедно со вас бараме нови решенија кои го подобруваат животот, заедно ја креираме и новата изборна програма, порача потпретседателката Мила Царовска на граѓанска трибина „На прав пат“ во

Царовска од Охрид: ВМРО-ДПМНЕ кочи закони кои носат повеќе пари во семејствата

Царовска од Охрид: ВМРО-ДПМНЕ кочи закони кои носат повеќе пари во семејствата

Заеднички со вас, граѓаните ја креиравме програмата со која ја добивме довербата во 2016 година, денес пак заедно со вас правиме пресек што сме оствариле и повторно заедно со вас бараме нови решенија кои го подобруваат животот, заедно ја креираме и новата изборна програма, порача потпретседателката Мила Царовска на граѓанска трибина „На прав пат“ во

Царовска: Ние ја правиме новата програма со вас граѓаните, ВМРО-ДПМНЕ кочи закони кои носат повеќе пари во семејствата

Царовска: Ние ја правиме новата програма со вас граѓаните, ВМРО-ДПМНЕ кочи закони кои носат повеќе пари во семејствата

Заеднички со вас, граѓаните ја креиравме програмата со која ја добивме довербата во 2016 година, денес пак заедно со вас правиме пресек што сме оствариле и повторно заедно со вас бараме нови решенија кои го подобруваат животот, заедно ја креираме и новата изборна програма, порача потпретседателката Мила Царовска на граѓанска трибина „На прав пат” во

Царовска: За само две години платите во образованието СДСМ ги покачи за 2.150 денари, а ВМРО-ДПМНЕ за 7 години само 850 денари!

Царовска: За само две години платите во образованието СДСМ ги покачи за 2.150 денари, а ВМРО-ДПМНЕ за 7 години само 850 денари!

ВМРО-ДПМНЕ 11 години ја дробеше државата, земаа од најсирмашните, ги дисркиминираа а денеска не можат ниту конструктивна опозиција да бидат особено кога интересите на граѓаните и покачувањето на платите се во фокусот. Во Собранието земаат дневници нивните пратеници не гласаат за покачувањето на минималната и законот за раст на платите. Срамно е тоа

Царовска: ВМРО-ДПМНЕ 11 години ја дробеше државата, земаа од најсиромашните, а денеска не можат ниту конструктивна опозиција да бидат

Царовска: ВМРО-ДПМНЕ 11 години ја дробеше државата, земаа од најсиромашните, а денеска не можат ниту конструктивна опозиција да бидат

ВМРО-ДПМНЕ 11 години ја дробеше државата, земаа од најсиромашните, ги дискриминираа а денеска не можат ниту конструктивна опозиција да бидат особено кога интересите на граѓаните и покачувањето на платите се во фокусот. Во Собранието земаат дневници нивните пратеници не гласаат за покачувањето на минималната и законот за раст на платите. Срамно е тоа

Царовска: За само две години платите во образованието СДСМ ги покачи за 2.150 денари

Царовска: За само две години платите во образованието СДСМ ги покачи за 2.150 денари

На граѓанската трибина во Охрид, министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска истакна дека е срамно тоа што пратениците од ВМРО-ДПМНЕ земаат дневници во Собранието а не гласаат за покачување на минималната плата и законот за раст на платите. „ВМРО-ДПМНЕ 11 години ја дробеше државата, земаа од најсирмашните, ги дисркиминираа а денеска не

Царовска: СДСМ за 2,5 години сме ги  покачи платите за 2.150 денари

Царовска: СДСМ за 2,5 години сме ги покачи платите за 2.150 денари

ВМРО-ДПМНЕ 11 години ја дробеше државата, земаа од најсирмашните, ги дисркиминираа а денеска не можат ниту конструктивна опозиција да бидат особено кога интересите на граѓаните и покачувањето на платите се во фокусот. Во Собранието земаат дневници нивните пратеници не гласаат за покачувањето на минималната и законот за раст на платите. Срамно е тоа