притисни ентер »

НАЈНОВО НАУЧНО ОТКРИТИЕ: Научниците откриле врска помеѓу крвната група и ракот
НАЈНОВО НАУЧНО ОТКРИТИЕ: Научниците откриле врска помеѓу крвната група и ракот

НАЈНОВО НАУЧНО ОТКРИТИЕ: Научниците откриле врска помеѓу крвната група и ракот

Постои врска помеѓу kpвната група на едно лице и можноста за развој на кapцином, откри неодамнешната студија на шведските истражувачи. Научниците од Институтот Каролинск во Шведска ги процениле и анализирале податоците на повеќе од еден милион луѓе во период од 35 години, според извештајот цитиран од Сабах. Наодите покажуваат дека поединци со нулта

Научниците откриле врска помеѓу крвните групи и ракот

Научниците откриле врска помеѓу крвните групи и ракот

Постои врска помеѓу крвната група на едно лице и можноста за развој на карцином, откри неодамнешната студија на шведските истражувачи. Научниците од Институтот Каролинск во Шведска ги процениле и анализирале податоците на повеќе од еден милион луѓе во период од 35 години, според извештајот цитиран од Сабах. Наодите покажуваат дека поединци со нулта

Научниците откриле врска помеѓу крвните групи и ракот

Научниците откриле врска помеѓу крвните групи и ракот

Постои врска помеѓу крвната група на едно лице и можноста за развој на карцином, откри неодамнешната студија на шведските истражувачи. Научниците од Институтот Каролинск во Шведска ги процениле и анализирале податоците на повеќе од еден милион луѓе во период од 35 години, според извештајот цитиран од Сабах. Наодите покажуваат дека поединци со нулта

Вашата крвна група влијае на брзината на слабеење

Вашата крвна група влијае на брзината на слабеење

Дали постојано сте во борба со килограмите, дури и ако строго се придржувате до некоја диета? Доколку сте дел од луѓето за кои слабеењето е речиси невозможна мисија, причината може да биде вашата крвна група. Наводно, луѓето со крвна група АБ позитив и АБ негатив имаат тешкотии во отстранувањето на несаканите килограми. Причината е што овие луѓе тешко

Вашата крвна група влијае на брзината на слабеење

Вашата крвна група влијае на брзината на слабеење

Вашата крвна група влијае на брзината на слабеење Дали постојано сте во борба со килограмите, дури и ако строго се придржувате до некоја диета? Доколку сте дел од луѓето за кои слабеењето е речиси невозможна мисија, причината може да биде вашата крвна група. Наводно, луѓето со крвна група АБ позитив и АБ негатив имаат тешкотии во отстранувањето на

Вашата крвна група влијае на брзината на слабеење

Вашата крвна група влијае на брзината на слабеење

Дали постојано сте во борба со килограмите, дури и ако строго се придржувате до некоја диета? Доколку сте дел од луѓето за кои слабеењето е речиси невозможна мисија, причината може да биде вашата крвна група. Наводно, луѓето со крвна група АБ позитив и АБ негатив имаат тешкотии во отстранувањето на несаканите килограми. Причината е што овие луѓе тешко