притисни ентер »

Повторно нови споменици во МакиДонија – Нови Ќеле Кули насекаде…
Повторно нови споменици во МакиДонија – Нови Ќеле Кули насекаде…

Повторно нови споменици во МакиДонија – Нови Ќеле Кули насекаде…

Најстрашно било да живееш во општество каде околу тебе и за убиство (и тоа на дете од страна на дете) сите си продолжуваат да си живеат и да се препокуваат за „зборообразување“… Изгледа, само малкумина ги допрела болката… Каде сте сега вие драги родители, професори, интелектуалци, политичари, хуманитарци…сите ве измешав по значење…исто како кога се