притисни ентер »

Хероите од нашето маало
Хероите од нашето маало

Хероите од нашето маало

Додека нашиот „надворешно евроатлантски двомоторец“ се труди да остави свеж впечаток среде Париз, во контролната кула во Скопје, повторно падна системот. А штотуку им пренесоа на парижаните дека конечно е стокмен закон според кој никој, ама баш никој нема да биде гонет поради сомнение за вмешаност во „висока корупција“ без оглед на политичките убедувања

Зекири: ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ ја обновија коалицијата

Зекири: ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ ја обновија коалицијата

Пратеникот и потпретседател на СДСМ, Мухамед Зекири порача дека ДУИ и ВМРО-ДПМНЕ ја обновиле нивната криминална коалиција. „Талат и ДУИ уште еднаш го покажаа нивното вистинско криминално лице заедно со нивните побратими од ВМРО ДПМНЕ. ДУИ И ВМРО ДПМНЕ ја обновија нивната криминална коалиција и коалиција на тесните интереси на одредени кругови во нивните

Хероите од нашето маало!

Хероите од нашето маало!

Додека нашиот „надворешно евроатлантски двомоторец“ се труди да остави свеж впечаток среде Париз, во контролната кула во Скопје, повторно падна системот. А штотуку им пренесоа на парижаните дека конечно е стокмен закон според кој никој, ама баш никој нема да биде гонет поради сомнение за вмешаност во „висока корупција“ без оглед на политичките убедувања

ИМА ЛИ КРИЗА МЕЃУ ДУИ И СДСМ: Можно ли е да нема избори во април?

ИМА ЛИ КРИЗА МЕЃУ ДУИ И СДСМ: Можно ли е да нема избори во април?

Дали политичката драма е пред ескалација? Ова прашање се поставува откако доцна синоќа преку социјалните мрежи генералниот секретар на СДСМ, но и пратеникот Зекири напишаа збунувачки статуси пред да почне собраниската седница. Додека Љупчо Николовски пишува дека е можно формирање на ново арламентарно мнозинство и одење на редовни избори, Мухамед Зекири

Зекири: Талат и ДУИ уште еднаш го покажаа нивното вистинско криминално лице

Зекири: Талат и ДУИ уште еднаш го покажаа нивното вистинско криминално лице

Пратеникот и потпретседател на СДСМ, по вчерашните случувања во Собранието, Мухамед Зекири порача дека ДУИ и ВМРО-ДПМНЕ ја обновиле нивната криминална коалиција. -Талат и ДУИ уште еднаш го покажаа нивното вистинско криминално лице заедно со нивните побратими од ВМРО ДПМНЕ. ДУИ И ВМРО ДПМНЕ ја обновија нивната криминална коалиција и коалиција на тесните

Тешка артилерија на Мухамед Зекири против ДУИ

Тешка артилерија на Мухамед Зекири против ДУИ

Неочекуваното, па дури и гневното прекинување на седницата на Собранието од страна на претседателот Талат Џафери, ја покажа комплицираната ситуација во владината коалиција дури и на неколку дена пред распуштањето на парламентот. Тирадата на Џафери за Фејсбук објавите, во кои тој (а и неговата партија) се најде особено погоден, пратеникот на СДСМ, Мухамед

Зекири: ДУИ и ВМРО-ДПМНЕ ја обновија нивната криминална коалиција

Зекири: ДУИ и ВМРО-ДПМНЕ ја обновија нивната криминална коалиција

Пратеникот и потпретседател на СДСМ, Мухамед Зекири порача дека ДУИ и ВМРО-ДПМНЕ ја обновиле нивната криминална коалиција. „Талат и ДУИ уште еднаш го покажаа нивното вистинско криминално лице заедно со нивните побратими од ВМРО ДПМНЕ. ДУИ И ВМРО ДПМНЕ ја обновија нивната криминална коалиција и коалиција на тесните интереси на одредени кругови во нивните

Зекири : Талат и ДУИ уште еднаш го покажаа нивното вистинско криминално лице заедно со нивните побратими од ВМРО- ДПМНЕ

Зекири : Талат и ДУИ уште еднаш го покажаа нивното вистинско криминално лице заедно со нивните побратими од ВМРО- ДПМНЕ

ДУИ И ВМРО- ДПМНЕ ја обновија нивната криминална коалиција и коалиција на тесните интереси на одредени кругови во нивните редови. СРАМОТА!!!, објави Зекири на неговиот Фејсбук профил.

Зеќири: ДУИ И ВМРО-ДПМНЕ ја обновија нивната криминална коалиција

Зеќири: ДУИ И ВМРО-ДПМНЕ ја обновија нивната криминална коалиција

Фејсбук статус на потпретседателот на СДСМ, пратеникот Мухамед Зеќири: Талат и ДУИ уште еднаш го покажаа нивното вистинско криминално лице заедно со нивните побратими од ВМРО ДПМНЕ. ДУИ И ВМРО ДПМНЕ ја обновија нивната криминална коалиција и коалиција на тесните интереси на одредени кругови во нивните редови. СРАМОТА!!!