притисни ентер »

Шведска ракометарка ја прекинува кариерата за да си го смени полот
Шведска ракометарка ја прекинува кариерата за да си го смени полот

Шведска ракометарка ја прекинува кариерата за да си го смени полот

Долгогодишната шведска ракометарка, левото крило на француски Брест, Луиза Санд реши да ја прекине спортската кариера за да си го смени полот. – Има причина зошто се одлучив на овој потег. Се надевам дека сите ќе ја почитуваат мојата одлука. Време е навистина да почнам да го живеам мојот живот. Во последно време се чувствувам многу лошо и ги знам причините