притисни ентер »

СИНОТ НА ДАНИЛО КОЦЕВСКИ СО РЕАКЦИЈА: Мојот татко го даде срцето за Скопје, но никој не му даде признание
СИНОТ НА ДАНИЛО КОЦЕВСКИ СО РЕАКЦИЈА: Мојот татко го даде срцето за Скопје, но никој не му даде признание

СИНОТ НА ДАНИЛО КОЦЕВСКИ СО РЕАКЦИЈА: Мојот татко го даде срцето за Скопје, но никој не му даде признание

Синот на  познатиот македонски книжен критичар, раскажувач, романописец, драматург и поет Данило Коцевски, Огнен Коцевски преку Фејсбук реагираше бидејќи нникој до сега не нашол за згодно на неговиот татко да му даде било какво признание на неговиот труд. „Мојот татко, Данило Коцевски, единствениот врвен хроничар на градот Скопје, скопска легенда,

Синот на Данило Коцевски со реакција: Мојот татко го даде срцето за Скопје, но никој не најде за згодно да му даде признание

Синот на Данило Коцевски со реакција: Мојот татко го даде срцето за Скопје, но никој не најде за згодно да му даде признание

Данило Коцевски е познат македонски книжен критичар, раскажувач, романописец, драматург и поет.  Во својот живот голем број од делата ги напишал за главниот град. Вистински вљубеник во Скопје кој голем дел од животот посветил на македонската метропола.  Тој почината минатата година на 73 годишна возраст. Веројатно сите ние многу брзо и лесно го заборавивме,

Синот на Данило Коцевски со реакција: Мојот татко го даде срцето за Скопје, но никој не најде за згодно да му даде признание

Синот на Данило Коцевски со реакција: Мојот татко го даде срцето за Скопје, но никој не најде за згодно да му даде признание

Данило Коцевски е познат македонски книжен критичар, раскажувач, романописец, драматург и поет.  Во својот живот голем број од делата ги напишал за главниот град. Вистински вљубеник во Скопје кој голем дел од животот посветил на македонската метропола.  Тој почината минатата година на 73 годишна возраст. Веројатно сите ние многу брзо и лесно го заборавивме,

Синот на Данило Коцевски со реакција:

Синот на Данило Коцевски со реакција:

Данило Коцевски е познат македонски книжен критичар, раскажувач, романописец, драматург и поет.  Во својот живот голем број од делата ги напишал за главниот град. Вистински вљубеник во Скопје кој голем дел од животот посветил на македонската метропола.  Тој почината минатата година на 73 годишна возраст. Веројатно сите ние многу брзо и лесно го заборавивме,