притисни ентер »

Единствена Македонија: Да излеземе утре во масовна поткрепа на традицијата, бракот и семејството
Единствена Македонија: Да излеземе утре во масовна поткрепа на традицијата, бракот и семејството

Единствена Македонија: Да излеземе утре во масовна поткрепа на традицијата, бракот и семејството

Единствена Македонија ја подржува поворката „Сведоштво за семејството„ што ќе се одржи утре, сабота, 29 јуни, во организација на граѓанско-верската платформа „Сојуз за живот“ која има за цел поткрепа на традицијата, бракот и семејството. ,,А што може да се очекува од една партија како Единствена Македонија која во основа се бори за традиционализмот

Единствена Македонија: Да излеземе утре во масовна поткрепа на традицијата, бракот и семејството

Единствена Македонија: Да излеземе утре во масовна поткрепа на традицијата, бракот и семејството

Единствена Македонија ја подржува поворката „Сведоштво за семејството„ што ќе се одржи утре, сабота, 29 јуни, во организација на граѓанско-верската платформа „Сојуз за живот“ која има за цел поткрепа на традицијата, бракот и семејството. ,,А што може да се очекува од една партија како Единствена Македонија која во основа се бори за традиционализмот

Единствена Македонија: Да излеземе утре во масовна поткрепа на традицијата, бракот и семејството

Единствена Македонија: Да излеземе утре во масовна поткрепа на традицијата, бракот и семејството

Единствена Македонија ја подржува поворката „Сведоштво за семејството„ што ќе се одржи утре, сабота, 29 јуни, во организација на граѓанско-верската платформа „Сојуз за живот“ која има за цел поткрепа на традицијата, бракот и семејството. А што може да се очекува од една партија како Единствена Македонија која во основа се бори за традиционализмот и

В САБОТА 29 ЈУНИ ВО СКОПЈЕ: Точно на пладне почнува маршот Сведоштво за семејството

В САБОТА 29 ЈУНИ ВО СКОПЈЕ: Точно на пладне почнува маршот Сведоштво за семејството

Организаторите на граѓанско-верскиот настан „Сведоштво за семејството“ денеска ја објавија официјалната програма за маршот што ќе се одржи в сабота на 29 јуни во Скопје. - Собирно место за настанот е платото пред црквата „Св. Богородица“ помеѓу МНР и МАНУ од 10:30 до 12 часот. Поворката „Сведоштво за семејството“ своето заедничко сведочење преку заедничка