притисни ентер »

На местото на старата полициска станица во Ѓорче Петров направен паркинг
На местото на старата полициска станица во Ѓорче Петров направен паркинг

На местото на старата полициска станица во Ѓорче Петров направен паркинг

На место на поранешната полициска станица која беше срушена пред неполна година направен е паркинг простор со 46 паркинг места, информира денеска општина Ѓорче Петров. Во информацијата се наведува дека 42 места се наменети за моторни возила, 1 паркинг место за возило на лица со попреченост и 3 паркинг места за мотоцикли. Изведена е атмосферска канализација

СВР Охрид спроведе контрола во сообраќајот, констатирани повеќе прекршоци

СВР Охрид спроведе контрола во сообраќајот, констатирани повеќе прекршоци

Охрид, 7. април 2021 (ОХРИДПРЕС) – При контроли во сообраќајот извршени на 6-ти април 2021 година, во периодот од 09:00 до 13:00 часот, полициските службеници во Охрид, на вонреден технички преглед упатиле 4 моторни возила. Кај 2 биле констатирани технички неисправности, од сообраќај исклучиле 1 моторно возило, регистрирале 6 прекршоци на непрописно

Изграден паркинг простор на местото на старата полициска станица во Ѓорче Петров

Изграден паркинг простор на местото на старата полициска станица во Ѓорче Петров

На место на поранешната полициска станица која беше срушена пред неполна година, општина Ѓорче Петров изведе нов паркинг простор со 46 паркинг места. Од нив, 42 места се наменети за моторни возила, едно паркинг место за возило на лица со попреченост и три паркинг места за мотоцикли. Изведена е атмосферска канализација и поставено е соодветно осветлување

Нов паркинг на местото на старата ПС-Ѓорче Петров

Нов паркинг на местото на старата ПС-Ѓорче Петров

42 места се наменети за моторни возила, 1 паркинг место за возило на лица со попреченост и 3 паркинг места за мотоцикли. Изведена е атмосферска канализација и поставено е соодветно осветлување со што е зголемена безбедноста на граѓаните и намален ризикот од кражби. Изградбата на паркингот е по барање на околните станари кои со неговата изведба добиваат

Изграден паркинг простор на местото на старата Полициска Станица во Ѓорче Петров

Изграден паркинг простор на местото на старата Полициска Станица во Ѓорче Петров

На место на поранешната полициска станица која беше срушена пред неполна година, општина Ѓорче Петров изведе нов паркинг простор со 46 паркинг места. Од нив 42 места се наменети за моторни возила, 1 паркинг место за возило на лица со попреченост и 3 паркинг места за мотоцикли. Изведена е атмосферска канализација и поставено е соодветно осветлување

Нов паркинг во Ѓорче Петров, кај старата полициска станица

Нов паркинг во Ѓорче Петров, кај старата полициска станица

На место на поранешната полициска станица која беше срушена пред неполна година, општина Ѓорче Петров изведе нов паркинг простор со 46 паркинг места. 42 места се наменети за моторни возила, 1 паркинг место за возило на лица со попреченост и 3 паркинг места за мотоцикли. Изведена е атмосферска канализација и поставено е соодветно осветлување со што

Изграден паркинг простор на местото на старата Полициска Станица во Ѓорче Петров

Изграден паркинг простор на местото на старата Полициска Станица во Ѓорче Петров

На место на поранешната полициска станица која беше срушена пред неполна година, општина Ѓорче Петров изведе нов паркинг простор со 46 паркинг места. 42 места се наменети за моторни возила, 1 паркинг место за возило на лица со попреченост и 3 паркинг места за мотоцикли. Изведена е атмосферска канализација и поставено е соодветно осветлување со што

Изграден паркинг на местото на поранешната полициска станица во Ѓорче Петров

Изграден паркинг на местото на поранешната полициска станица во Ѓорче Петров

На место на поранешната полициска станица која беше срушена пред неполна година, општина Ѓорче Петров изведе нов паркинг простор со 46 паркинг места. Скопје, 7 април 2021 (МИА) – На место на поранешната полициска станица која беше срушена пред неполна година, Oпштина Ѓорче Петров изведе нов паркинг простор со 46 места. Како што информираат од Општината

Општина Центар: За една недела санкционирани 147 непрописно паркирани возила

Општина Центар: За една недела санкционирани 147 непрописно паркирани возила

Во периодот од 29.03. до 04.04.2021 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 59 непрописно паркирани возила, а со поставување на механичко средство „Блокатор“ санкционирани се 88 возила кои биле затекнати во резидентни зони, а не биле корисници-резиденти на секторот во којшто биле паркирани. ЈП ПОЦ и Општина Центар континуирано

Во Центар за една недела се изречени казни за 147 непрописно паркирани возила

Во Центар за една недела се изречени казни за 147 непрописно паркирани возила

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје за седум дена санкционираа 147 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 29.03. до 04.04.2021 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 59 непрописно паркирани