притисни ентер »

Поддршка за ракометрите од брод кој плови по Пацификот
Поддршка за ракометрите од брод кој плови по Пацификот

Поддршка за ракометрите од брод кој плови по Пацификот

Kапетанот на бродот кој плови по Пацификот заедно со вработените решија да им дадат поддршка на македонските ракометари, кои вечер го играат одлучувачкиот меч со Австријаа. Се зборува дека капетанот на бородот е Македонец и дека сето ова е на негова инцијатива. Видето за кратко време стана популарно на социјалните мрежи, а велат: „Ние сме Македонија“

Поддршка за ракометрите од брод кој плови по Пацификот

Поддршка за ракометрите од брод кој плови по Пацификот

Kапетанот на бродот кој плови по Пацификот заедно со вработените решија да им дадат поддршка на македонските ракометари, кои вечер го играат одлучувачкиот меч со Австријаа. Се зборува дека капетанот на бородот е Македонец и дека сето ова е на негова инцијатива. Видето за кратко време стана популарно на социјалните мрежи, а велат: „Ние сме Македонија“

Поддршка за ракометрите од брод кој полови по Пацификот

Поддршка за ракометрите од брод кој полови по Пацификот

Kапетанот на бродот кој полови по Пацификот заедно вработените решија да им дадат поддршка на македонските ракометари , кој вечер го играат одлучувачкиот меч со Австријаа. Се зборува дека капетанот на бородот е Македонец и дека ето ова е на негова инцијатива.  Видето за кратко време стана популарно на социјалните мрежи, на  велат : „Ние сме Македонија“

Македонски капетан со целиот тим на бродот од Пацификот со поддршка за ракометарите: „Една е Македонија“

Македонски капетан со целиот тим на бродот од Пацификот со поддршка за ракометарите: „Една е Македонија“

Поддршка за македонските ракометари од Пацификот. На видеото кое е снимено на брод пловејќи по Пацификот се гледа и слуша како странци извикуваат дека „Ние сме Македонија“ и дека „Една е Македонија“. Интересно видео се појави на социјалните мрежи по повод вечерашниот меч на македонската ракометна репрезентација со домаќинот Австрија. На видеото кое

Македонски капетан со екипажот на бродот од среде Пацифик со поддршка до ракометарит

Македонски капетан со екипажот на бродот од среде Пацифик со поддршка до ракометарит

На социјалните мрежи утрово се појави интересно видео направено на брод кој плови во Пацификот, а во кое екипажот има кратка, но јасна порака. Имено во пресрет на решавачкиот меч на ЕП 2020 за ракометарите на Македонија против домаќинот Австрија, екипажот на чело со капетанот кој е Македонец исрпати поддршка. „Една е Македонија“ , извикаа на македонски

„НИЕ СМЕ МАКЕДОНИЈА“: Македонските ракометари добија поддршка од брод на Пацификот

„НИЕ СМЕ МАКЕДОНИЈА“: Македонските ракометари добија поддршка од брод на Пацификот

Интересно видео се појави на социјалните мрежи по повод вечерашниот мeч на македонската ракометна репрезентација со домаќинот Австрија. На видеото кое е снимено на брод пловејќи по Пацификот се гледа и слуша како странци извикуваат дека „Ние сме Македонија“ и дека „Една е Македонија“. Инаку капетанот на бродот според нашите информации е токму Македонец

“Една е Македонија”: Македонски капетан со целиот тим во бродот од Пацификот со поддршка за македонските ракометари

“Една е Македонија”: Македонски капетан со целиот тим во бродот од Пацификот со поддршка за македонските ракометари

На видеото кое е снимено на брод пловејќи по Пацификот се гледа и слуша како странци извикуваат дека „Ние сме Македонија“ и дека „Една е Македонија“. Поддршка за македонските ракометари од Пацификот. Интересно видео се појави на социјалните мрежи по повод вечерашниот меч на македонската ракометна репрезентација со домаќинот Австрија. На видеото кое

ЕДНА Е МАКЕДОНИЈА: Македонски капетан со целиот тим во бродот од Пацификот со поддршка за македонските ракометари

ЕДНА Е МАКЕДОНИЈА: Македонски капетан со целиот тим во бродот од Пацификот со поддршка за македонските ракометари

ЕДНА Е МАКЕДОНИЈА: Македонски капетан со целиот тим во бродот од Пацификот со поддршка за македонските ракометари (ВИДЕО) Поддршка за македонските ракометари од Пацификот. Интересно видео се појави на социјалните мрежи по повод вечерашниот меч на македонската ракометна репрезентација со домаќинот Австрија. На видеото кое е снимено на брод пловејќи

ЕДНА Е МАКЕДОНИЈА: Македонски капетан со целиот тим во бродот од Пацификот со поддршка за македонските ракометари

ЕДНА Е МАКЕДОНИЈА: Македонски капетан со целиот тим во бродот од Пацификот со поддршка за македонските ракометари

ИЗВОР Скопје24 | јануари 14, 2020 На видеото кое е снимено на брод пловејќи по Пацификот се гледа и слуша како странци извикуваат дека „Ние сме Македонија“ и дека „Една е Македонија“. Интересно видео се појави на социјалните мрежи по повод вечерашниот меч на македонската ракометна репрезентација со домаќинот Австрија. На видеото кое е снимено на брод