притисни ентер »

Разрешениот директор на затворот во Струга е назначен за директор на јавното претпријатие за паркови и зеленило – „Еко Струга“

Разрешениот директор на затворот во Струга е назначен за директор на јавното претпријатие за паркови и зеленило – „Еко Струга“

Арменд Шаќири, кого Владата го разреши од функцијата директор на затворот во Струга, каде се води истрага за нелегална трговија со дрога и оружје во која се инволвирани осуденици, со одлука на локалната самоуправа со која раководи Рамиз Мерко, кадар на ДУИ, е назначен за директор на новото јавно претпријатие за паркови и зеленило – „Еко Струга“, пренесува

Шефот на струшките каубојци ќе се грижи за зеленилото во градот

Шефот на струшките каубојци ќе се грижи за зеленилото во градот

Арменд Шаќири, кого Владата го разреши од функцијата директор на затворот во Струга, каде се води истрага за нелегална трговија со дрога и оружје во која се инволвирани осуденици, со одлука на локалната самоуправа со која раководи Рамиз Мерко, кадар на ДУИ, е назначен за директор на новото јавно претпријатие за паркови и зеленило – „Еко Струга". Во

Шефот на струшките каубојци ќе се грижи за зеленилото во градот

Шефот на струшките каубојци ќе се грижи за зеленилото во градот

Арменд Шаќири, кого Владата го разреши од функцијата директор на затворот во Струга, каде се води истрага за нелегална трговија со дрога и оружје во која се инволвирани осуденици, со одлука на локалната самоуправа со која раководи Рамиз Мерко, кадар на ДУИ, е назначен за директор на новото јавно претпријатие за паркови и зеленило – „Еко Струга". Во

Шефот на струшките каубојци ќе се грижи за зеленилото во градот

Шефот на струшките каубојци ќе се грижи за зеленилото во градот

Арменд Шаќири, кого Владата го разреши од функцијата директор на затворот во Струга, каде се води истрага за нелегална трговија со дрога и оружје во која се инволвирани осуденици, со одлука на локалната самоуправа со која раководи Рамиз Мерко, кадар на ДУИ, е назначен за директор на новото јавно претпријатие за паркови и зеленило – „Еко Струга". Во

Шефот на струшките каубојци ќе се грижи за зеленилото во градот

Шефот на струшките каубојци ќе се грижи за зеленилото во градот

Арменд Шаќири, кого Владата го разреши од функцијата директор на затворот во Струга, каде се води истрага за нелегална трговија со дрога и оружје во која се инволвирани осуденици, со одлука на локалната самоуправа со која раководи Рамиз Мерко, кадар на ДУИ, е назначен за директор на новото јавно претпријатие за паркови и зеленило – „Еко Струга". Во

Шефот на струшките каубојци ќе се грижи за зеленилото во градот

Шефот на струшките каубојци ќе се грижи за зеленилото во градот

Арменд Шаќири, кого Владата го разреши од функцијата директор на затворот во Струга, каде се води истрага за нелегална трговија со дрога и оружје во која се инволвирани осуденици, со одлука на локалната самоуправа со која раководи Рамиз Мерко, кадар на ДУИ, е назначен за директор на новото јавно претпријатие за паркови и зеленило – „Еко Струга". Во

Шефот на струшките каубојци ќе се грижи за зеленилото во градот

Шефот на струшките каубојци ќе се грижи за зеленилото во градот

Арменд Шаќири, кого Владата го разреши од функцијата директор на затворот во Струга, каде се води истрага за нелегална трговија со дрога и оружје во која се инволвирани осуденици, со одлука на локалната самоуправа со која раководи Рамиз Мерко, кадар на ДУИ, е назначен за директор на новото јавно претпријатие за паркови и зеленило – „Еко Струга". Во

Шефот на струшките каубојци ќе се грижи за зеленилото во градот

Шефот на струшките каубојци ќе се грижи за зеленилото во градот

Арменд Шаќири, кого Владата го разреши од функцијата директор на затворот во Струга, каде се води истрага за нелегална трговија со дрога и оружје во која се инволвирани осуденици, со одлука на локалната самоуправа со која раководи Рамиз Мерко, кадар на ДУИ, е назначен за директор на новото јавно претпријатие за паркови и зеленило – „Еко Струга". Во

Разрешениот директор на затворот во Струга ќе се грижи за зеленилото во градот

Разрешениот директор на затворот во Струга ќе се грижи за зеленилото во градот

Арменд Шаќири, кого Владата го разреши од функцијата директор на затворот во Струга, каде се води истрага за нелегална трговија со дрога и оружје во која се инволвирани осуденици, со одлука на локалната самоуправа со која раководи Рамиз Мерко, кадар на ДУИ, е назначен за директор на новото јавно претпријатие за паркови и зеленило – „Еко Струга“. Во

Шефот на струшките каубојци ќе се грижи за зеленилото во градот

Шефот на струшките каубојци ќе се грижи за зеленилото во градот

Арменд Шаќири, кого Владата го разреши од функцијата директор на затворот во Струга, каде се води истрага за нелегална трговија со дрога и оружје во која се инволвирани осуденици, со одлука на локалната самоуправа со која раководи Рамиз Мерко, кадар на ДУИ, е назначен за директор на новото јавно претпријатие за паркови и зеленило – „Еко Струга". Во