притисни ентер »

Јенс Столтенберг најави членство на Грузија во НАТО

Јенс Столтенберг најави членство на Грузија во НАТО

На прес-конференција во Брисел, генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтнеберг најви дека „Грузија же стане членка“ на Алчијансата. Иако не е прецизиран датум кога тоа би можело да се случи, сепак, веста е пренесена како ударна. На заедничката прес-конференција на Столтнеберг и грузискиот претседател Гиорги Маргвелашвили, шефот на НАТО рече дека лидерите

ВО ЖИВО од Брисел: Церемонија на потпишување на поканата за прием во НАТО

ВО ЖИВО од Брисел: Церемонија на потпишување на поканата за прием во НАТО

ВО ЖИВО од Брисел: Церемонија на потпишување на поканата за прием во НАТО од страна на генералниот секретар Јенс Столтенберг и македонскиот премиер Зоран Заев ВО ЖИВО од Брисел: Церемонија на потпишување на поканата за прием во НАТО (ВИДЕО)

Столтенберг и формално му ја врачи поканата на Заев за НАТО

Столтенберг и формално му ја врачи поканата на Заев за НАТО

Членството на Македонија во НАТО уште повеќе ќе ја зголеми безбедноста и стабилноста и ќе служи како позитивен пример за Западен Балкан, порача премиерот Зоран Зоран денеска во Брисел, откако претходно на свечена церемонија заедно со генералниот секретар на Алијансата Јенс Столтенберг ја потпишаа поканата за прием на земјата. - Како идна 30. земја-членка

ВО ЖИВО од Брисел: Церемонија на потпишување на поканата за прием во НАТО

ВО ЖИВО од Брисел: Церемонија на потпишување на поканата за прием во НАТО

ВО ЖИВО од Брисел: Церемонија на потпишување на поканата за прием во НАТО од страна на генералниот секретар Јенс Столтенберг и македонскиот премиер Зоран Заев ВО ЖИВО од Брисел: Церемонија на потпишување на поканата за прием во НАТО (ВИДЕО)

Столтенберг и формално му ја врачи поканата на Заев за НАТО

Столтенберг и формално му ја врачи поканата на Заев за НАТО

Членството на Македонија во НАТО уште повеќе ќе ја зголеми безбедноста и стабилноста и ќе служи како позитивен пример за Западен Балкан, порача премиерот Зоран Зоран денеска во Брисел, откако претходно на свечена церемонија заедно со генералниот секретар на Алијансата Јенс Столтенберг ја потпишаа поканата за прием на земјата. - Како идна 30. земја-членка

Столтенберг и формално му ја врачи поканата на Заев за НАТО

Столтенберг и формално му ја врачи поканата на Заев за НАТО

Членството на Македонија во НАТО уште повеќе ќе ја зголеми безбедноста и стабилноста и ќе служи како позитивен пример за Западен Балкан, порача премиерот Зоран Зоран денеска во Брисел, откако претходно на свечена церемонија заедно со генералниот секретар на Алијансата Јенс Столтенберг ја потпишаа поканата за прием на земјата. - Како идна 30. земја-членка

ВО ЖИВО од Брисел: Церемонија на потпишување на поканата за прием во НАТО

ВО ЖИВО од Брисел: Церемонија на потпишување на поканата за прием во НАТО

ВО ЖИВО од Брисел: Церемонија на потпишување на поканата за прием во НАТО од страна на генералниот секретар Јенс Столтенберг и македонскиот премиер Зоран Заев ВО ЖИВО од Брисел: Церемонија на потпишување на поканата за прием во НАТО (ВИДЕО)

ВО ЖИВО: Столтенберг му ја предава поканата за членство во НАТО на Заев

ВО ЖИВО: Столтенберг му ја предава поканата за членство во НАТО на Заев

ВО ЖИВО: Столтенберг му ја предава поканата за членство во НАТО на Заев ВО ЖИВО: Столтенберг му ја предава поканата за членство во НАТО на Заев Gepostet von A1on.mk am Donnerstag, 12. Juli 2018 ВО ЖИВО: Столтенберг му ја предава поканата за членство во НАТО на Заев

ВО ЖИВО од Брисел: Церемонија на потпишување на поканата за прием во НАТО

ВО ЖИВО од Брисел: Церемонија на потпишување на поканата за прием во НАТО

ВО ЖИВО од Брисел: Церемонија на потпишување на поканата за прием во НАТО од страна на генералниот секретар Јенс Столтенберг и македонскиот премиер Зоран Заев ВО ЖИВО од Брисел: Церемонија на потпишување на поканата за прием во НАТО (ВИДЕО)

Столтенберг и формално му ја врачи поканата на Заев за НАТО

Столтенберг и формално му ја врачи поканата на Заев за НАТО

Членството на Македонија во НАТО уште повеќе ќе ја зголеми безбедноста и стабилноста и ќе служи како позитивен пример за Западен Балкан, порача премиерот Зоран Зоран денеска во Брисел, откако претходно на свечена церемонија заедно со генералниот секретар на Алијансата Јенс Столтенберг ја потпишаа поканата за прием на земјата. - Како идна 30. земја-членка