притисни ентер »

Приведен скопјанец кај ГП Табановце, скрил 10 мигранти во „ауди“
Приведен скопјанец кај ГП Табановце, скрил 10 мигранти во „ауди“

Приведен скопјанец кај ГП Табановце, скрил 10 мигранти во „ауди“

Жител на Скопје бил приведен вчера, откако бил фатен со 10 мигранти на ГП Табановце. „На автопатот Куманово – Скопје вчера во 4:40 часот полициски службеници го привеле Б.И.(47) од Скопје поради тоа што во 4:30 часот на автопатот Куманово – Граничен премин „Табановце“ од неговото возило „ауди С-8“ со скопски регистарски ознаки, истоварал 10 мигранти

Скопјанец приведен поради криумчарење мигранти

Скопјанец приведен поради криумчарење мигранти

На автопатот Куманово-Табановце полицијата привела 47 годишен скопјанец откако било забележано дека во неговото возило превезува мигранти Според полицискиот билтен: На 10.09.2019 во 04.40 часот на автопатот Куманово – Скопје полициски службеници го привеле Б.И.(47) од Скопје поради тоа што во 04.30 часот на автопатот Куманово – Граничен премин „Табановце“

Скопјанец фатен додека истовара бегалци кај „Табановце“

Скопјанец фатен додека истовара бегалци кај „Табановце“

Четириесет и седумгодишен скопјанец вчера бил приведен на автопатот Куманово – Скопје. МВР јави дека на автопатот кај Граничниот премин „Табановце“ од неговото возило приведениот истоварал 10 мигранти од Сирија. Бегалците заедно со возачот се предадени на полициски службеници од СВР Куманово за понатамошна постапка. Се работи на расчистување на случајот

Скопјанец фатен додека истоварал бегалци од Сирија кај „Табановце“

Скопјанец фатен додека истоварал бегалци од Сирија кај „Табановце“

Четириесет и седумгодишен скопјанец вчера бил приведен на автопатот Куманово – Скопје. МВР јави дека на автопатот кај Граничниот премин „Табановце“ од неговото возило приведениот истоварал 10 мигранти од Сирија. Бегалците заедно со возачот се предадени на полициски службеници од СВР Куманово за понатамошна постапка. Се работи на расчистување на случајот

Скопјанец фатен додека истоварал мигранти кај „Табановце“

Скопјанец фатен додека истоварал мигранти кај „Табановце“

Вчера утро во 04.40 часот на автопатот Куманово – Скопје полициски службеници го привеле Б.И.(47) од Скопје поради тоа што во 04.30 часот на автопатот Куманово – Граничен премин „Табановце“ од неговото возило „ауди С-8“ со скопски регистарски ознаки, истоварал 10 мигранти од Сирија. Вчера утро во 04.40 часот на автопатот Куманово – Скопје полициски

Скопјанец фатен додека истоварал бегалци од Сирија кај „Табановце“

Скопјанец фатен додека истоварал бегалци од Сирија кај „Табановце“

Четириесет и седумгодишен скопјанец вчера бил приведен на автопатот Куманово – Скопје. МВР јави дека на автопатот кај Граничниот премин „Табановце“ од неговото возило приведениот истоварал 10 мигранти од Сирија. Бегалците заедно со возачот се предадени на полициски службеници од СВР Куманово за понатамошна постапка. Се работи на расчистување на случајот

Скопјанец фатен додека истоварал бегалци од Сирија кај „Табановце“

Скопјанец фатен додека истоварал бегалци од Сирија кај „Табановце“

Четириесет и седумгодишен скопјанец вчера бил приведен на автопатот Куманово – Скопје. МВР јави дека на автопатот кај Граничниот премин „Табановце“ од неговото возило приведениот истоварал 10 мигранти од Сирија. Бегалците заедно со возачот се предадени на полициски службеници од СВР Куманово за понатамошна постапка. Се работи на расчистување на случајот

Приведен возачот: Во „Ауди“ напикал десет мигранти

Приведен возачот: Во „Ауди“ напикал десет мигранти

На автопатот Куманово – Скопје вчера во 4:40 часот полициски службеници го привеле Б.И.(47) од Скопје поради тоа што во 4:30 часот на автопатот Куманово – Граничен премин „Табановце“ од неговото возило „ауди С-8“ со скопски регистарски ознаки, истоварал 10 мигранти од Сирија. Мигрантите заедно со возачот се предадени на полициски службеници од СВР

Скопјанец фатен додека истоварал бегалци од Сирија кај Табановце

Скопјанец фатен додека истоварал бегалци од Сирија кај Табановце

Четириесет и седумгодишен скопјанец вчера бил приведен на автопатот Куманово – Скопје. МВР јави дека на автопатот кај граничниот премин Табановце од неговото возило приведениот истоварал 10 мигранти од Сирија. Бегалците заедно со возачот се предадени на полициски службеници од СВР Куманово за понатамошна постапка. Се работи на расчистување на случајот

Скопјанец приведен поради криумчарење мигранти

Скопјанец приведен поради криумчарење мигранти

На автопатот Куманово-Табановце полицијата привела 47 годишен скопјанец откако било забележано дека во неговото возило превезува мигранти Според полицискиот билтен: На 10.09.2019 во 04.40 часот на автопатот Куманово – Скопје полициски службеници го привеле Б.И.(47) од Скопје поради тоа што во 04.30 часот на автопатот Куманово – Граничен премин „Табановце“