притисни ентер »

Се реконструира улицата Никола Карев, кај Железничка
Се реконструира улицата Никола Карев, кај Железничка

Се реконструира улицата Никола Карев, кај Железничка

На улицата Никола Карев од денеска се изведуваат градежни работи за реконструкција на нејзиниот коловоз. Екипите на Град Скопје во наредниот месец ќе работат на потегот од крстосницата со улицата Трета македонска бригада до булеварот Кузман Јосифовски Питу, на должина од 510 метри. Освен обнова на коловозот, градежните работи ќе опфатат и реконструкција

Еден месец Ќе се реконструира улицата Никола Карев кај железничка станица во Скопје

Еден месец Ќе се реконструира улицата Никола Карев кај железничка станица во Скопје

Град Скопје денеска почна со реконструкција на улицата Никола Карев кај Железничката станица. Покрај обновата на коловозот во должина од 510 метри. Ќе се реконструираат тротоарите со замена на оштетените рабници и нивелација на постојните шахти и сливници. „По изградбата на улицата Есенинова која ја започнавме минатата недела и со реконструкцијата

Се реконструира улицата Никола Карев, кај Железничка

Се реконструира улицата Никола Карев, кај Железничка

На улицата Никола Карев од денеска се изведуваат градежни работи за реконструкција на нејзиниот коловоз. Екипите на Град Скопје во наредниот месец ќе работат на потегот од крстосницата со улицата Трета македонска бригада до булеварот Кузман Јосифовски Питу, на должина од 510 метри. Освен обнова на коловозот, градежните работи ќе опфатат и реконструкција

Се реконструира улицата Никола Карев, кај Железничка

Се реконструира улицата Никола Карев, кај Железничка

На улицата Никола Карев од денеска се изведуваат градежни работи за реконструкција на нејзиниот коловоз. Екипите на Град Скопје во наредниот месец ќе работат на потегот од крстосницата со улицата Трета македонска бригада до булеварот Кузман Јосифовски Питу, на должина од 510 метри. Освен обнова на коловозот, градежните работи ќе опфатат и реконструкција

Град Скопје започна со реконструкција на улицата „Никола Карев“

Град Скопје започна со реконструкција на улицата „Никола Карев“

Град Скопје денеска започна со реконструкција на улицата „Никола Карев“, на потегот од крстосницата со „Трета Македонска бригада“ до булеварот „Кузман Јосифовски Питу“. Вредноста на проектот изнесува околу 15 милиони денари, а рокот на изведба е 30 календарски денови. – Како улица која се наоѓа во граничниот дел меѓу општините Центар и Аеродром најмногу

Започна реконструкција на улицата „Никола Карев“ кај Железничка

Започна реконструкција на улицата „Никола Карев“ кај Железничка

Град Скопје со општина Центар денеска започна со реконструкција на улицата „Никола Карев“, на потегот од крстосницата со ул. „Трета Македонска бригада“ до бул. „Кузман Јосифовски Питу“. Вредноста на проектот изнесува околу 15 милиони денари, а рокот на изведба е 30 календарски денови. „Оваа улица заедно со улицата „Есенинова“, чија реконструкција започна

Се реконструира улицата Никола Карев, кај Железничка

Се реконструира улицата Никола Карев, кај Железничка

На улицата Никола Карев од денеска се изведуваат градежни работи за реконструкција на нејзиниот коловоз. Екипите на Град Скопје во наредниот месец ќе работат на потегот од крстосницата со улицата Трета македонска бригада до булеварот Кузман Јосифовски Питу, на должина од 510 метри. Освен обнова на коловозот, градежните работи ќе опфатат и реконструкција

Се реконструира улицата Никола Карев, кај Железничка

Се реконструира улицата Никола Карев, кај Железничка

На улицата Никола Карев од денеска се изведуваат градежни работи за реконструкција на нејзиниот коловоз. Екипите на Град Скопје во наредниот месец ќе работат на потегот од крстосницата со улицата Трета македонска бригада до булеварот Кузман Јосифовски Питу, на должина од 510 метри. Освен обнова на коловозот, градежните работи ќе опфатат и реконструкција

Почна реконструкција на улицата „Никола Карев“

Почна реконструкција на улицата „Никола Карев“

На улицата „Никола Карев“ од денеска се изведуваат градежни работи за реконструкција на нејзиниот коловоз. Екипите на Град Скопје во наредниот месец ќе работат на потегот од крстосницата со улицата Трета македонска бригада до булеварот „Кузман Јосифовски Питу“, на должина од 510 метри. Освен обнова на коловозот, градежните работи ќе опфатат и реконструкција

Се реконструира улицата Никола Карев, кај Железничка

Се реконструира улицата Никола Карев, кај Железничка

На улицата Никола Карев од денеска се изведуваат градежни работи за реконструкција на нејзиниот коловоз. Екипите на Град Скопје во наредниот месец ќе работат на потегот од крстосницата со улицата Трета македонска бригада до булеварот Кузман Јосифовски Питу, на должина од 510 метри. Освен обнова на коловозот, градежните работи ќе опфатат и реконструкција