притисни ентер »

Виц: Кога девојката нејќе
Виц: Кога девојката нејќе

Виц: Кога девојката нејќе

Share Tweet Share Share Email Comments – Миличка, изеди едно парченце тортичка! – Фала зајче, не сакам. – Ајде де, едно парче, гледај колку е вкусна! – Значи не благодарам, не ми се јаде. – Ама само малку пробај ја. Барем еден залак. – Не сакам, бе! Некогаш си стварно досден идиот! После 6 не јадам, колку пати да ти кажам! – ЈАДИ ТОРТА МОРИ, ГЛУПА

Миличка, изеди едно парченце тортичка!

Миличка, изеди едно парченце тортичка!

– Миличка, изеди едно парченце тортичка! – Фала зајче, не сакам. – Ајде де, едно парче, гледај колку е вкусна! – Значи не благодарам, не ми се јаде. – Ама само малку пробај ја. Барем еден залак. – Не сакам, бе! Некогаш си стварно досден идиот! После 6 не јадам, колку пати да ти кажам! – ЈАДИ ТОРТА МОРИ, ГЛУПА!!! ПРСТЕН ИМА ВНАТРЕ!!! БРАК САКАМ ДА ТИ