притисни ентер »

Во Собранието седница за пратенички прашања
Во Собранието седница за пратенички прашања

Во Собранието седница за пратенички прашања

Собранието денеска ќе ја одржи 116. седница, на чиј дневен ред се пратеничките прашања. Според усогласеното, први прашања поставуваат пратениците од опозицијата. Вообичаено, седниците за пратенички прашања се одржуваат последниот четврток во месецот.

Во Собранието седница за пратенички прашања

Во Собранието седница за пратенички прашања

Во Собранието седница за пратенички прашања Собранието денеска ќе ја одржи 116. седница, на чиј дневен ред се пратеничките прашања. Според усогласеното, први прашања поставуваат пратениците од опозицијата. Вообичаено, седниците за пратенички прашања се одржуваат последниот четврток во месецот.

Седницата на Собранието на Србија на која се разгледува извештајот за безбедносната состојба по масовните убиства

Седницата на Собранието на Србија на која се разгледува извештајот за безбедносната состојба по масовните убиства

Собранието на Србија денеска, трет ден ќе ја продолжи расправата за безбедносната состојба во државата по двете масовни убиства во училиштето „Владислав Рибникар“ и две села во Младеновац и извештајот поднесен од Владата, јави дописникот на МИА од Белград. На дневен ред е и извештајот на Регулаторното тело за електронски медиуми за надзор на комерцијалните

Седницата на Собранието на Србија на која се разгледува извештајот за безбедносната состојба по масовните убиства

Седницата на Собранието на Србија на која се разгледува извештајот за безбедносната состојба по масовните убиства

Собранието на Србија денеска, трет ден ќе ја продолжи расправата за безбедносната состојба во државата по двете масовни убиства во училиштето „Владислав Рибникар“ и две села во Младеновац и извештајот поднесен од Владата, јави дописникот на МИА од Белград. На дневен ред е и извештајот на Регулаторното тело за електронски медиуми за надзор на комерцијалните

Седницата на Собранието на Србија на која се разгледува извештајот за безбедносната состојба по масовните убиства

Седницата на Собранието на Србија на која се разгледува извештајот за безбедносната состојба по масовните убиства

Собранието на Србија денеска, трет ден ќе ја продолжи расправата за безбедносната состојба во државата по двете масовни убиства во училиштето „Владислав Рибникар“ и две села во Младеновац и извештајот поднесен од Владата, јави дописникот на МИА од Белград. На дневен ред е и извештајот на Регулаторното тело за електронски медиуми за надзор на комерцијалните