притисни ентер »

Животот понекогаш знае да биде немилослив – Пашиевски преживуваат со 100 евра месечно
Животот понекогаш знае да биде немилослив – Пашиевски преживуваат со 100 евра месечно

Животот понекогаш знае да биде немилослив – Пашиевски преживуваат со 100 евра месечно

-Би сакала да работам, а не да чекаме помош од други, но не можам. До сега не сум молела никого. И двајцата сме под терапија. За што попрво да стигнат 100 евра – ја раскажува животната судбина Зинета. Но, благодарение на добрите и хумани луѓе кои за нивната приказна дознале од социјалните мрежи почнала да им пристига помош. За ова семејство и нивната