притисни ентер »

Сопствениците на овие автомобили се најмногу казнувани
Сопствениците на овие автомобили се најмногу казнувани

Сопствениците на овие автомобили се најмногу казнувани

Последното истражување спроведено во САД ги рангираше сопствениците по моделот на возило во поглед на најмногу добиени казни за пребрзо возење. Така во САД, најмногу казнувани за брзо возење е сопствениците т.е. возачите на Subaru Impreza. Дека возачите на Subaru најмногу ги прекршуваат законите за ограничување на брзината говори и фактот што на втората

Возачите на овие автомобили добиле најмногу казни

Возачите на овие автомобили добиле најмногу казни

Возачите на моделот Subaru Impreza добиваат најмногу казни за брзо возење... Најновото истражување покажува дека на топ листата после Subaru Subaru Impreza WRX, следуваат Scion FR-s, Volkswagen Golf GTI и Hyundai Genesis Coupe. На средина на списокот ги имало моделите Jeep Wrangler Unlimited и Dodge Ram. На долниот дел се Dodge Dart, Infiniti G37,

Возачите на овие модели на автомобили добиваат најмногу казни за брзо возење

Возачите на овие модели на автомобили добиваат најмногу казни за брзо возење

Стереотипите честопати се стереотипи со причина, а се чини дека стереотипот дека возачите на брзи автомобили најчесто добиваат казни е потполно точен. Попрецизно, возачите на моделот Subaru Impreza добиваат најмногу казни за брзо возење. Најновото истражување испитувало 1,6 милиони апликации за осигурување на автомобили за да создаде листа од 10 автомобили

Возачите на овие модели на автомобили добиваат најмногу казни за брзо возење

Возачите на овие модели на автомобили добиваат најмногу казни за брзо возење

Стереотипите честопати се стереотипи со причина, а се чини дека стереотипот дека возачите на брзи автомобили најчесто добиваат казни е потполно точен. Попрецизно, возачите на моделот Subaru Impreza добиваат најмногу казни за брзо возење. Најновото истражување испитувало 1,6 милиони апликации за осигурување на автомобили за да создаде листа од 10 автомобили

Возачите на овие модели на автомобили добиваат најмногу казни за брзо возење

Возачите на овие модели на автомобили добиваат најмногу казни за брзо возење

ИЗВОР Скопје24 | август 13, 2019 Стереотипите честопати се стереотипи со причина, а се чини дека стереотипот дека возачите на брзи автомобили најчесто добиваат казни е потполно точен. Попрецизно, возачите на моделот Subaru Impreza добиваат најмногу казни за брзо возење. Најновото истражување испитувало 1,6 милиони апликации за осигурување на автомобили