притисни ентер »

Книжарница ТРИ донираше книги на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“
Книжарница ТРИ донираше книги на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“

Книжарница ТРИ донираше книги на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“

Во рамки на кампањата „Фраерски е да се чита – недела на кул книги во ТРИ“, чија главна цел е поттикнување на свеста на младите за читањето и приближување на книгата до нив, Издавачки центар ТРИ го збогати фондот на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“ од с. Трубарево со одбрани книги за млади. Од денес учениците од ООУ "Крум Тошев" ќе имаат на

Во рамките на кампањата „Фраерски е да се чита“ книжарница ТРИ донираше книги на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“

Во рамките на кампањата „Фраерски е да се чита“ книжарница ТРИ донираше книги на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“

Во рамки на кампањата „Фраерски е да се чита – недела на кул книги во ТРИ“, чија главна цел е поттикнување на свеста на младите за читањето и приближување на книгата до нив, Издавачки центар ТРИ го збогати фондот на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“ од с. Трубарево со одбрани книги за млади. Од денес учениците од ООУ “Крум Тошев” ќе имаат на

Книжарница ТРИ донираше книги на школската библиотека во ОУ „Крум Тошев“ во с.Трубарево

Книжарница ТРИ донираше книги на школската библиотека во ОУ „Крум Тошев“ во с.Трубарево

Во рамки на кампањата „Фраерски е да се чита-недела на кул книги во ТРИ“, чија главна цел е поттикнување на свеста на младите за читањето и приближување на книгата до нив, Издавачки центар ТРИ го збогати фондот на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“ од с. Трубарево со одбрани книги за млади. „Од денес учениците од ООУ ‘Крум Тошев‘ ќе имаат на

„Три“ донираше детски книги во рамки на кампањата „Фраерски е да се чита“

„Три“ донираше детски книги во рамки на кампањата „Фраерски е да се чита“

Во рамки на кампањата „Фраерски е да се чита – недела на кул книги во ТРИ“, чија главна цел е поттикнување на свеста на младите за читањето и приближување на книгата до нив, Издавачки центар ТРИ го збогати фондот на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“ од с. Трубарево со одбрани книги за млади. Од денес учениците од ООУ “Крум Тошев” ќе имаат на

Книжарница ТРИ донираше книги на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“

Книжарница ТРИ донираше книги на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“

ИЗВОР Скопје24 | април 15, 2019 Во рамки на кампањата „Фраерски е да се чита – недела на кул книги во ТРИ“, чија главна цел е поттикнување на свеста на младите за читањето и приближување на книгата до нив, Издавачки центар ТРИ го збогати фондот на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“ од с. Трубарево со одбрани книги за млади. Од денес учениците

Издавачкиот центар ТРИ ѝ донира книги на школската библиотека во ООУ„Крум Тошев“

Издавачкиот центар ТРИ ѝ донира книги на школската библиотека во ООУ„Крум Тошев“

Во рамките на својата кампања „Фраерски е да се чита – недела на кул книги во ТРИ“, чија цел е поттикнување на свеста на младите за читањето и приближување на книгата до нив, издавачкиот центар „ТРИ“ го збогати фондот на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“ од с. Трубарево со одбрани книги за млади. Од денес учениците ќе имаат на располагање нови

Книжарница ТРИ донираше книги на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“

Книжарница ТРИ донираше книги на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“

ВО РАМКИ НА КАМПАЊАТА ФРАЕРСКИ Е ДА СЕ ЧИТА ИЗДАВАЧКИ ЦЕНТАР ТРИ ДОНИРАШЕ КНИГИ Во рамки на кампања та „Фраерски е да се чита – недела на кул книги во ТРИ“, чија главна цел е поттикнување на свеста на младите за читањето и приближување на книгата до нив, Издавачки центар ТРИ го збогати фондот на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“ од с. Трубарево

ТРИ донираше книги на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“

ТРИ донираше книги на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“

Во рамките на својата кампања „Фраерски е да се чита – недела на кул книги во ТРИ“, чија цел е поттикнување на свеста на младите за читањето и приближување на книгата до нив, Издавачки центар ТРИ го збогати фондот на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“ од с. Трубарево со одбрани книги за млади. Од денес учениците ќе имаат на располагање нови 200

„ТРИ“ донираше книги за ООУ „Крум Тошев“

„ТРИ“ донираше книги за ООУ „Крум Тошев“

Во рамки на кампањата „Фраерски е да се чита – недела на кул книги во ТРИ“, чија главна цел е поттикнување на свеста на младите за читањето и приближување на книгата до нив, Издавачки центар „ТРИ“ го збогати фондот на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“ од с. Трубарево со одбрани книги за млади. Од денес учениците од ООУ „Крум Тошев“ ќе имаат

Книжарница ТРИ донираше книги на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“

Книжарница ТРИ донираше книги на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“

ВО РАМКИ НА КАМПАЊАТА ФРАЕРСКИ Е ДА СЕ ЧИТА ИЗДАВАЧКИ ЦЕНТАР ТРИ ДОНИРАШЕ КНИГИ Во рамки на кампањата „Фраерски е да се чита – недела на кул книги во ТРИ“, чија главна цел е поттикнување на свеста на младите за читањето и приближување на книгата до нив, Издавачки центар ТРИ го збогати фондот на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“ од с. Трубарево