притисни ентер »

Заев: Убеден сум дека ќе добиеме датум за преговори со ЕУ, и ако нема, предвремени избори нема да има
Заев: Убеден сум дека ќе добиеме датум за преговори со ЕУ, и ако нема, предвремени избори нема да има

Заев: Убеден сум дека ќе добиеме датум за преговори со ЕУ, и ако нема, предвремени избори нема да има

Заслужуваме да добиеме одлука за почеток на преговори со Европската Унија. ЕУ вети – ако вие испорачате и ние ќе испорачаме. Очекуваме ЕУ да го одржи зборот и да испорача. Убеден сум дека Европскиот совет на 17 и 18 октомври ќе ја донесе толку долго очекуваната одлука за почеток на преговори со земјава, порача денеска премиерот Зоран Заев. Заслужуваме

ЗАЕВ: Убеден сум дека ќе ја добиеме долго очекуваната одлука за почеток на преговори

ЗАЕВ: Убеден сум дека ќе ја добиеме долго очекуваната одлука за почеток на преговори

Заслужуваме да добиеме одлука за почеток на преговори со Европската Унија. ЕУ вети – ако вие испорачате и ние ќе испорачаме. Очекуваме ЕУ да го одржи зборот и да испорача. Убеден сум дека Европскиот совет на 17 и 18 октомври ќе ја донесе толку долго очекуваната одлука за почеток на преговори со земјава, порача денеска македонскиот премиер, Зоран Заев

Заев: Убеден сум дека на 17 и 18 октомври ќе добиеме датум за почеток на преговори со ЕУ

Заев: Убеден сум дека на 17 и 18 октомври ќе добиеме датум за почеток на преговори со ЕУ

Заслужуваме да добиеме одлука за почеток на преговори со Европската Унија. ЕУ вети – ако вие испорачате и ние ќе испорачаме. Очекуваме ЕУ да го одржи зборот и да испорача. Убеден сум дека Европскиот совет на 17 и 18 октомври ќе ја донесе толку долго очекуваната одлука за почеток на преговори со земјава, порача денеска премиерот Зоран Заев. -Ние

Заев е убеден дека на 17. и 18. октомври ќе добиеме датум за почеток на преговори со ЕУ

Заев е убеден дека на 17. и 18. октомври ќе добиеме датум за почеток на преговори со ЕУ

Заслужуваме да добиеме одлука за почеток на преговори со Европската Унија.  ЕУ вети – ако вие испорачате и ние ќе испорачаме. Очекуваме ЕУ да  го одржи зборот и да испорача. Убеден сум дека Европскиот совет на 17. и 18. октомври ќе ја донесе толку долго очекуваната одлука за почеток на преговори со земјава, порача денеска премиерот Зоран Заев. – Ние

Заев: Убеден сум дека на 17 и 18 октомври ќе добиеме датум за почеток на преговори со ЕУ

Заев: Убеден сум дека на 17 и 18 октомври ќе добиеме датум за почеток на преговори со ЕУ

Ние не очекуваме од 18 октомври да бидеме полноправна членка на ЕУ. Свесни сме дека тоа е пат, дека е процес низ којшто треба да поминеме. Очекуваме да го добиеме следниот чекор, а тоа е почеток на преговорите, отворање на поглавјата и на пристапните фондови..... Заслужуваме да добиеме одлука за почеток на преговори со Европската Унија.  ЕУ вети –

Заев: Убеден сум дека на 17 и 18 октомври ќе добиеме датум за почеток на преговори со ЕУ

Заев: Убеден сум дека на 17 и 18 октомври ќе добиеме датум за почеток на преговори со ЕУ

Заслужуваме да добиеме одлука за почеток на преговори со Европската Унија.  ЕУ вети – ако вие испорачате и ние ќе испорачаме. Очекуваме ЕУ да  го одржи зборот и  да испорача. Убеден сум дека Европскиот совет на 17 и 18 октомври  ќе ја донесе толку долго очекуваната одлука за почеток на преговори со земјава, порача денеска премиерот Зоран Заев. -Ние

Заев очекува ЕУ да го исполни зборот

Заев очекува ЕУ да го исполни зборот

Заслужуваме да добиеме одлука за почеток на преговори. EU вети – ако вие испорачате и ние ќе испорачаме. Очекуваме ЕУ да го одржи зборот и да испорача. Убеден сум дека Европскиот совет на 17 и 18 октомври ќе ја донесе толку долго очекуваната одлука за почеток на преговори со земјава – порача денеска премиерот Зоран Заев. -Ние не очекуваме од 18 октомври

Заев: Убеден сум дека на 17 и 18 октомври ќе добиеме датум за почеток на преговори со ЕУ

Заев: Убеден сум дека на 17 и 18 октомври ќе добиеме датум за почеток на преговори со ЕУ

Очекуваме ЕУ да  го одржи зборот и  да испорача. Убеден сум дека Европскиот совет на 17 и 18 октомври  ќе ја донесе толку долго очекуваната одлука за почеток на преговори со земјава, порача денеска премиерот Зоран Заев. -Ние не очекуваме од 18 октомври да бидеме полноправна членка на ЕУ. Свесни сме дека тоа е пат, дека е процес низ којшто треба да

Заев: Заслужуваме да добиеме одлука за почеток на преговори со ЕУ

Заев: Заслужуваме да добиеме одлука за почеток на преговори со ЕУ

Заслужуваме да добиеме одлука за почеток на преговори со Европската Унија.  ЕУ вети – ако вие испорачате и ние ќе испорачаме. Очекуваме ЕУ да  го одржи зборот и  да испорача. Убеден сум дека Европскиот совет на 17 и 18 октомври  ќе ја донесе толку долго очекуваната одлука за почеток на преговори со земјава, порача денеска премиерот Зоран Заев. „Ние

Заев: Убеден сум дека на 17 и 18 октомври ќе добиеме датум за почеток на преговори со ЕУ

Заев: Убеден сум дека на 17 и 18 октомври ќе добиеме датум за почеток на преговори со ЕУ

Заслужуваме да добиеме одлука за почеток на преговори со Европската Унија. ЕУ вети – ако вие испорачате и ние ќе испорачаме. Очекуваме ЕУ да го одржи зборот и да испорача. Убеден сум дека Европскиот совет на 17 и 18 октомври ќе ја донесе толку долго очекуваната одлука за почеток на преговори со земјава, порача денеска премиерот Зоран Заев. -Ние не