притисни ентер »

Кога страста исчезнува: Експертите советуваат како да ја разбудите желбата
Кога страста исчезнува: Експертите советуваат како да ја разбудите желбата

Кога страста исчезнува: Експертите советуваат како да ја разбудите желбата

Многу парови, според истражувањето, практикуваат подолг секс, но само еднаш на секои две недели, отколку брз секс до три пати неделно. Покрај преференциите, зачестеноста на сексуалниот однос зависи и од либидото на партнерот – кое значително се намалило кај многумина за време на пандемијата, според студијата на компанијата за сексуални играчки „Lovehoney“