притисни ентер »

На прав пат
На прав пат

На прав пат

Новата стратешка кампања на ненародната власт во Република Македонија, заедно со нејзиниот носечки слоган „На прав пат“, отвара уште едно подглавје во стрмоглавото уривање на државниот и политичкиот поредок. Ова произлегува од евидентниот аргумент дека тие и нивните стратези се сосема свесни за улогата која ја одиграа во изминатиов период. Она што

На прав пат

На прав пат

Новата стратешка кампања на ненародната власт во Република Македонија, заедно со нејзиниот носечки слоган „На прав пат“, отвара уште едно подглавје во стрмоглавото уривање на државниот и политичкиот поредок. Ова произлегува од евидентниот аргумент дека тие и нивните стратези се сосема свесни за улогата која ја одиграа во изминатиов период. Она што