притисни ентер »

Приведено лице од Гостивар по распишана потерница
Приведено лице од Гостивар по распишана потерница

Приведено лице од Гостивар по распишана потерница

На 27.07.2021 во 16.30 часот во Гостивар, полициски службеници од Полициската станица Гостивар, врз основа на судска наредба, го привеле Ф.Н.(23) од Гостивар за издржување казна затвор за сторено кривично дело по член 236 и член 131 од Кривичниот законик. Тој бил спроведен во Казнено-поправната установа Затвор - Тетово за издржување на казната.

Приведен криминалец за издржување затворска казна

Приведен криминалец за издржување затворска казна

На 27.07.2021 во 16.30 часот во Гостивар, полициски службеници од Полициската станица Гостивар, врз основа на судска наредба, го привеле О.А.(29) од Гостивар за издржување казна затвор од една година и шест месеци за сторено кривично дело по член 235 и член 236 од Кривичниот законик. Тој бил спроведен во Казнено-поправната установа Затвор - Тетово

Приведен гостиварец за издржување казна затвор

Приведен гостиварец за издржување казна затвор

На 27.07.2021 во 15.30 часот во Гостивар, полициски службеници од Полициската станица Гостивар, врз основа на судска наредба, го привеле А.Љ.(62) од Гостивар за издржување казна затвор за сторено кривично дело по член 130 од Кривичниот законик. Тој бил спроведен во Казнено-поправната установа Затвор - Тетово за издржување на казната.

Приведен дилер осуден на затворска казна

Приведен дилер осуден на затворска казна

На 27.07.2021 во 15.00 часот во Гостивар, полициски службеници од Полициската станица Гостивар, врз основа на судска наредба, го привеле З.Б.(23) од Гостивар за издржување казна затвор од две години за сторено кривично дело по член 215 од Кривичниот законик. Тој бил спроведен во Казнено-поправната установа Затвор - Тетово за издржување на казната.

Приведено лице од Гостивар по распишана потерница

Приведено лице од Гостивар по распишана потерница

На 27.07.2021 во 16.30 часот во Гостивар, полициски службеници од Полициската станица Гостивар, врз основа на судска наредба, го привеле Ф.Н.(23) од Гостивар за издржување казна затвор за сторено кривично дело по член 236 и член 131 од Кривичниот законик. Тој бил спроведен во Казнено-поправната установа Затвор – Тетово за издржување на казната.

Двајца гостиварци осудени на затворски казни приведени и спроведени во КПУ Тетово

Двајца гостиварци осудени на затворски казни приведени и спроведени во КПУ Тетово

МВР информира дека вчера (27 јули) во 16.30 часот во Гостивар, полициски службеници врз основа на судска наредба, го привеле 29 годишниот гостиварец О.А. за издржување казна затвор од една година и шест месеци за сторено кривично дело по член 235 и член 236 од Кривичниот законик, „кражба“ и „тешка кражба“. Еден час претходно, исто така врз основа на

Приведен гостиварец за издржување казна затвор

Приведен гостиварец за издржување казна затвор

На 27.07.2021 во 15.30 часот во Гостивар, полициски службеници од Полициската станица Гостивар, врз основа на судска наредба, го привеле А.Љ.(62) од Гостивар за издржување казна затвор за сторено кривично дело по член 130 од Кривичниот законик. Тој бил спроведен во Казнено-поправната установа Затвор – Тетово за издржување на казната.

Приведен криминалец за издржување затворска казна

Приведен криминалец за издржување затворска казна

Полицијата објави дека привела лице, кое треба да одлежи затворска казна во затворот во Тетово. -На 27.07.2021 во 16.30 часот во Гостивар, полициски службеници од Полициската станица Гостивар, врз основа на судска наредба, го привеле О.А.(29) од Гостивар за издржување казна затвор од една година и шест месеци за сторено кривично дело по член 235 и

Приведен дилер осуден на затворска казна

Приведен дилер осуден на затворска казна

На 27.07.2021 во 15.00 часот во Гостивар, полициски службеници од Полициската станица Гостивар, врз основа на судска наредба, го привеле З.Б.(23) од Гостивар за издржување казна затвор од две години за сторено кривично дело по член 215 од Кривичниот законик. Тој бил спроведен во Казнено-поправната установа Затвор – Тетово за издржување на казната.

Приведено лице од Гостивар по распишана потерница

Приведено лице од Гостивар по распишана потерница

Приведено лице од Гостивар по распишана потерница На 27.07.2021 во 16.30 часот во Гостивар, полициски службеници од Полициската станица Гостивар, врз основа на судска наредба, го привеле Ф.Н.(23) од Гостивар за издржување казна затвор за сторено кривично дело по член 236 и член 131 од Кривичниот законик. Тој бил спроведен во Казнено-поправната установа