притисни ентер »

Шест митови за оралниот секс во кои веруваат жените
Шест митови за оралниот секс во кои веруваат жените

Шест митови за оралниот секс во кои веруваат жените

Оралниот секс е уживање само за мажите, луѓето со чувствителни грла не можат да уживаат во оралниот секс – се само некои од митовите кои кружат за овој сексуален чин. Сите знаат како се прави тоа Во оралниот секс уживаат речиси сите мажи (помалку или повеќе), па се чини дека е многу лесно да му пружите задоволство на овој начин. Наспроти фактот дека

Сексот по четириесеттата

Сексот по четириесеттата

Како што секоја врска со времето се менува, така со годините се менуваат и работите во креветот. По некое непишано правило, за жената четириесеттите се новите триесетти и се сметаат за најубавите години. Тоа се години кога жената знае што сака, што ѝ е потребно и баш ѝ е гајле за сè. Сепак, со годините се менува и нашето тело, а со тоа и сексуалниот

6 заблуди за сексот после педесеттата година

6 заблуди за сексот после педесеттата година

6 заблуди за сексот после педесеттата година Либидото не може да се ограничи со годините на живот. Кој вели дека сексот станува дел од минатото во средната животна доба? Еве типични заблуди за оваа важна животна активност… 1 Постарите жени се лоши љубовници Неточно! Со векови постарите жени ги воведувале помладите мажи во светот на задоволствата. Искуството

Пет причини зошто жените чувствуваат болка за време на с*кс

Пет причини зошто жените чувствуваат болка за време на с*кс

Пет причини зошто жените чувствуваат болка за време на с*кс Сексот треба да биде пријатно искуство, како за мажите така и за жените, а не нешто што доведува до агонија. Меѓутоа, според мислењето на гинеколозите, три од четири жени чувствуваат болка во текот на сексуалниот однос во некој период од животот. Без разлика дали болката е хронична или поминува,

Машки совети до жените: Не верувајте во овие митови за оралниот с*кс

Машки совети до жените: Не верувајте во овие митови за оралниот с*кс

Машки совети до жените: Не верувајте во овие митови за оралниот с*кс Оралниот секс е еден од начините на кои партнерите може да уживаат во сексуално задоволство. Како и за многу други работи поврзани со сексот, постојат многу митови и заблуди во врска со оралниот секс, како и „машка“ и „женска“ верзија на настаните. Токму затоа, порталот и онлајн продавница

Три работи што придонесуваат сексот во бракот да затаи

Три работи што придонесуваат сексот во бракот да затаи

Понекогаш, се случува сексот во бракот да затаи, односно се поретко да имате секс, или воопшто да го немате. Слободните луѓе мислат дека оние што се во брак имаат постојано секс. Но, тоа просто не е вистина. За некои луѓе сексот едноставно не е толку добар или не е постојано на располагање. Најголемиот проблем е во тоа што двојките комуницираат еден

Ова се шесте заблуди за сексот по педесетатта!

Ова се шесте заблуди за сексот по педесетатта!

Еве типични заблуди за оваа важна животна активност… Либидото не може да се ограничи со годините на живот. Кој вели дека сексот станува дел од минатото во средната животна доба? Еве типични заблуди за оваа важна животна активност… 1 Постарите жени се лоши љубовници Неточно! Со векови постарите жени ги воведувале помладите мажи во светот на задоволствата