притисни ентер »

СЕ СРЕТНУВАЛ СО ЏАФЕРОВИЌ: Убиениот Сулејмани војувал против босанските Срби
СЕ СРЕТНУВАЛ СО ЏАФЕРОВИЌ: Убиениот Сулејмани војувал против босанските Срби

СЕ СРЕТНУВАЛ СО ЏАФЕРОВИЌ: Убиениот Сулејмани војувал против босанските Срби

Убиениот иранскиот генерал Касим Сулејмани војувал во Босна. Бошњачкиот член на Претседателството на Босна и Херцеговина, Шефик Џаферовиќ, за време на граѓанската војна во БиХ, како началник на Центарот за безбедност на Зеница, се сретнал со Сулејмани. Сулејмани војувал против Србите во БиХ, а неговите припадници на Иранската револуционарна гарда (ИРГЦ)

Иранскиот генерал Сулејмани војувал во Босна

Иранскиот генерал Сулејмани војувал во Босна

Бошњачкиот член на Претседателството на Босна и Херцеговина, Шефик Џаферовиќ, за време на граѓанската војна во БиХ, како началник на Центарот за безбедност на Зеница, се сретнал со неодамна убиениот ирански генерал Касем Сулејмани. Сулејмани војувал против Србите во БиХ, а неговите припадници на Иранската револуционарна гарда (ИРГЦ) ги извршиле најмонструозните

Иранскиот генерал Сулејмани војувал во Босна

Иранскиот генерал Сулејмани војувал во Босна

Бошњачкиот член на Претседателството на Босна и Херцеговина, Шефик Џаферовиќ, за време на граѓанската војна во БиХ, како началник на Центарот за безбедност на Зеница, се сретнал со неодамна убиениот ирански генерал Касем Сулејмани. Сулејмани војувал против Србите во БиХ, а неговите припадници на Иранската револуционарна гарда (ИРГЦ) ги извршиле најмонструозните

Иранскиот генерал Сулејмани војувал во Босна

Иранскиот генерал Сулејмани војувал во Босна

Бошњачкиот член на Претседателството на Босна и Херцеговина, Шефик Џаферовиќ, за време на граѓанската војна во БиХ, како началник на Центарот за безбедност на Зеница, се сретнал со неодамна убиениот ирански генерал Касем Сулејмани. Сулејмани војувал против Србите во БиХ, а неговите припадници на Иранската револуционарна гарда (ИРГЦ) ги извршиле најмонструозните

Иранскиот генерал Сулејмани војувал во Босна

Иранскиот генерал Сулејмани војувал во Босна

Бошњачкиот член на Претседателството на Босна и Херцеговина, Шефик Џаферовиќ, за време на граѓанската војна во БиХ, како началник на Центарот за безбедност на Зеница, се сретнал со неодамна убиениот ирански генерал Касем Сулејмани. Сулејмани војувал против Србите во БиХ, а неговите припадници на Иранската револуционарна гарда (ИРГЦ) ги извршиле најмонструозните

ИРАНСКИОТ ГЕНЕРАЛ ВОЈУВАЛ И НА БАЛКАНОТ: „Секаде каде на муслиманите им треба помош, јас ќе бидам таму“, велел тој

ИРАНСКИОТ ГЕНЕРАЛ ВОЈУВАЛ И НА БАЛКАНОТ: „Секаде каде на муслиманите им треба помош, јас ќе бидам таму“, велел тој

Бошњачкиот член на Претседателството на Босна и Херцеговина, Шефик Џаферовиќ, за време на граѓанската војна во БиХ, како началник на Центарот за безбедност на Зеница, се сретнал со неодамна убиениот ирански генерал Касем Сулејмани. Сулејмани војувал против Србите во БиХ, а неговите припадници на Иранската револуционарна гарда (ИРГЦ) ги извршиле најмонструозните