притисни ентер »

ФРАНЦУСКИ МЕДИУМИ: Земјата нема да ја изгуби својата душа, викајќи се „Република Северна Македонија“
ФРАНЦУСКИ МЕДИУМИ: Земјата нема да ја изгуби својата душа, викајќи се „Република Северна Македонија“

ФРАНЦУСКИ МЕДИУМИ: Земјата нема да ја изгуби својата душа, викајќи се „Република Северна Македонија“

Француското меѓународно радио, објави: „Македонија: историски договор во Парламентот за промена на името“, понатаму се наведува дека ова „е крај, или скоро крај, на старата кавга меѓу Грција и Македонија. Француските медиуми опширно пишуваат за дадената согласност на Македонскиот парламент за промена на Уставното име на Република Македонија во Република

Француските медиуми за промената на името на Република Македонија во Република Северна Македонија

Француските медиуми за промената на името на Република Македонија во Република Северна Македонија

Француските медиуми опширно пишуваат за дадената согласност на Македонскиот парламент за промена на Уставното име на Република Македонија во Република Северна Македонија, јавува дописникот на МИА. Француското меѓународно радио, насловува: „Македонија: историски договор во Парламентот за промена на името“, понатаму се наведува дека ова „е крај, или

„Ле Монд“: Историска одлука на Македонија, на потег е Грција

„Ле Монд“: Историска одлука на Македонија, на потег е Грција

Фото: politico.eu Француските медиуми опширно пишуваат за дадената согласност на Македонскиот парламент за промена на Уставното име на Република Македонија во Република Северна Македонија. Француското меѓународно радио (РФИ) насловува: „Македонија: историски договор во Парламентот за промена на името“ и понатаму наведува дека со ова „е ставен крај,

Француските медиуми за промената на името во Република Северна Македонија

Француските медиуми за промената на името во Република Северна Македонија

Француските медиуми опширно пишуваат за дадената согласност на Македонскиот парламент за промена на Уставното име на Република Македонија во Република Северна Македонија. Француското меѓународно радио, насловува: „Македонија: историски договор во Парламентот за промена на името“, понатаму се наведува дека ова „е крај, или скоро крај, на старата кавга

Француските медиуми за промената на името на Република Македонија во Република Северна Македонија

Француските медиуми за промената на името на Република Македонија во Република Северна Македонија

Француските медиуми опширно пишуваат за дадената согласност на Македонскиот парламент за промена на Уставното име на Република Македонија во Република Северна Македонија, јавува дописникот на МИА. Француското меѓународно радио, насловува: „Македонија: историски договор во Парламентот за промена на името“, понатаму се наведува дека ова „е крај, или

Француските медиуми за промената на името на Република Македонија во Република Северна Македонија

Француските медиуми за промената на името на Република Македонија во Република Северна Македонија

Француските медиуми опширно пишуваат за дадената согласност на Македонскиот парламент за промена на Уставното име на Република Македонија во Република Северна Македонија, јавува дописникот на МИА. Француското меѓународно радио, насловува: „Македонија: историски договор во Парламентот за промена на името“, понатаму се наведува дека ова „е крај, или

Француските медиуми за промената на името на Република Македонија во Република Северна Македонија

Француските медиуми за промената на името на Република Македонија во Република Северна Македонија

Француските медиуми опширно пишуваат за дадената согласност на Македонскиот парламент за промена на Уставното име на Република Македонија во Република Северна Македонија, јавува дописникот на МИА. Француското меѓународно радио, насловува: „Македонија: историски договор во Парламентот за промена на името“, понатаму се наведува дека ова „е крај, или

Ле Монд за Северна Македонија: Неизвесно е гласањето во грчкиот парламент

Ле Монд за Северна Македонија: Неизвесно е гласањето во грчкиот парламент

Француските медиуми опширно пишуваат за дадената согласност на Македонскиот парламент за промена на Уставното име на Република Македонија во Република Северна Македонија, јавува дописникот на МИА. Француското меѓународно радио, насловува: „Македонија: историски договор во Парламентот за промена на името“, понатаму се наведува дека ова „е крај, или

За „Северна Македонија" се пишува и во Франција - топ тема денеска

За „Северна Македонија" се пишува и во Франција - топ тема денеска

Француските медиуми опширно пишуваат за дадената согласност на Македонскиот парламент за промена на Уставното име на Република Македонија во Република Северна Македонија, јавува дописникот на МИА. Француското меѓународно радио, насловува: „Македонија: историски договор во Парламентот за промена на името“, понатаму се наведува дека ова „е крај, или

Француските медиуми за промената на името на Република Македонија во Република Северна Македонија

Француските медиуми за промената на името на Република Македонија во Република Северна Македонија

Француските медиуми опширно пишуваат за дадената согласност на Македонскиот парламент за промена на Уставното име на Република Македонија во Република Северна Македонија, јавува дописникот на МИА. Француското меѓународно радио, насловува: „Македонија: историски договор во Парламентот за промена на името“, понатаму се наведува дека ова „е крај, или