притисни ентер »

Жрепката за новата кошаркарска сезона в четврток
Жрепката за новата кошаркарска сезона в четврток

Жрепката за новата кошаркарска сезона в четврток

Распоредот за новата сезона во македонското кошаркарско првенство и календарот за одигрување на натпреварите ќе биде утврден в четврток со жрепка. Како што е соопштено попладнево, извлекување на натпреварувачките броеви на екипите учеснички во новата кошаркарска сезона во домашното првенство и прецизирањето на натпреварувачкиот календар ќе биде извршено

Жрепката за новата кошаркарска сезона в четврток

Жрепката за новата кошаркарска сезона в четврток

Распоредот за новата сезона во македонското кошаркарско првенство и календарот за одигрување на натпреварите ќе биде утврден в четврток со жрепка. Како што е соопштено попладнево, извлекување на натпреварувачките броеви на екипите учеснички во новата кошаркарска сезона во домашното првенство и прецизирањето на натпреварувачкиот календар ќе биде извршено

Жрепката за новата кошаркарска сезона в четврток

Жрепката за новата кошаркарска сезона в четврток

Распоредот за новата сезона во македонското кошаркарско првенство и календарот за одигрување на натпреварите ќе биде утврден в четврток со жрепка. Скопје, 14 септември 2021 (МИА) – Распоредот за новата сезона во македонското кошаркарско првенство и календарот за одигрување на натпреварите ќе биде утврден в четврток со жрепка. Како што е соопштено попладнево,

Жрепката за новата кошаркарска сезона в четврток

Жрепката за новата кошаркарска сезона в четврток

Распоредот за новата сезона во македонското кошаркарско првенство и календарот за одигрување на натпреварите ќе биде утврден в четврток со жрепка. Како што е соопштено попладнево, извлекување на натпреварувачките броеви на екипите учеснички во новата кошаркарска сезона во домашното првенство и прецизирањето на натпреварувачкиот календар ќе биде извршено