притисни ентер »

Вампир
Вампир

Вампир

Еден вампир оди на гости кај друг. Гледа до домаќинот стои чудесна убавица, а тој скиснат: – Што ти е, зошто изгледаш така? – Гладен сум! – Па пиј од нејзината крв, таква убавица стои до тебе! – Не можам, вљубен сум во неа. – И како преживуваш тогаш? – Е па од менструација до менструација…