притисни ентер »

Мексиканец се обиде во двоглед да прошверцува алкохол на трибина, го фатија!
Мексиканец се обиде во двоглед да прошверцува алкохол на трибина, го фатија!

Мексиканец се обиде во двоглед да прошверцува алкохол на трибина, го фатија!

На Светското првенство во Катар е забрането точење алкохол на стадионите, фановите тоа не го прифатија најдобро, а некои се обидуваат да ја внесат моќната напивка и покрај забраните на организаторот. На Светското првенство во Катар е забрането точење алкохол на стадионите, фановите тоа не го прифатија најдобро, а некои се обидуваат да ја внесат моќната

Мексиканци се обидоа да внесат алкохол во Катар, обезбедувањето веднаш ги спречи

Мексиканци се обидоа да внесат алкохол во Катар, обезбедувањето веднаш ги спречи

Обезбедувањето веднаш реагирало. Пред почетокот на Светското првенство, ФИФА забрани продажба на алкохол на сите стадиони во Катар каде се играат натпреварите на Светското првенство. Сепак, тоа не ги спречи некои од навивачите да се обидат да го „прошверцуваат“ во азиската земја. Се појави видео на кое јасно се гледа како обезбедувањето на мексиканските

Мексиканец имаше „пеколен“ план како да внесе алкохол на стадион, но не помина кај обезбедувањето

Мексиканец имаше „пеколен“ план како да внесе алкохол на стадион, но не помина кај обезбедувањето

Снимка која се појави на социјалните мрежи на која обезбедувањето на стадионот го прегледува еден Мексиканец, стана хит. Се чини дека маж пробува на интересен начин да внесе алкохол на трибините. Обезбедувањето го прегледуваше двогледот на Мексиканецот, кој е претворен во шише. Делуваше дека се е во ред, но на обезбедувањето му текна да го провери

Неверојатна досетливост на навивач на Мексико: Му пропадна обидот да прошверцува алкохол на стадионот во Катар/ВИДЕО

Неверојатна досетливост на навивач на Мексико: Му пропадна обидот да прошверцува алкохол на стадионот во Катар/ВИДЕО

Фото: screenshot Пред почетокот на Светското првенство, ФИФА забрани продажба на алкохол на сите стадиони во Катар каде се играат натпреварите на Светското првенство. Сепак, тоа не ги спречи некои од навивачите да се обидат да го „прошверцуваат“ во азиската земја. Се појави видео на кое јасно се гледа како обезбедувањето на мексиканските навивачи наоѓа

Мексиканец се обиде во двоглед да прошверцува алкохол на трибина, го фатија!

Мексиканец се обиде во двоглед да прошверцува алкохол на трибина, го фатија!

На Светското првенство во Катар е забрането точење алкохол на стадионите, фановите тоа не го прифатија најдобро, а некои се обидуваат да ја внесат моќната напивка и покрај забраните на организаторот. Мексикански фан во двоглед се обиде да прошверцува алкохол на трибините, но беше фатен од катарската полиција. Неговата мисија заврши неуспешно. These

Мексикански фан во двоглед се обиде да прошверцува алкохол - го фатија

Мексикански фан во двоглед се обиде да прошверцува алкохол - го фатија

На Светското првенство во Катар е забрането точење алкохол на стадионите, фановите тоа не го прифатија најдобро, а некои се обидуваат да ја внесат моќната напивка и покрај забраните на организаторот. Мексикански фан во двоглед се обиде да прошверцува алкохол на трибините, но беше фатен од катарската полиција. Неговата мисија заврши неуспешно. These

Иновативен Мексиканец: Во двоглед шверцуваше алкохол, обезбедувањето го улови

Иновативен Мексиканец: Во двоглед шверцуваше алкохол, обезбедувањето го улови

Познато е дека во Катар не смее да се конзумира алкохол на стадионите, што е доста негативен момент за сите фанови на репрезентациите. Но имаше и лукави обиди да се допре до алкохол на трибините, односно да се прошверцува на трибини, но таквите обиди обично беа ловени од обезбедувањето. Еден Мексиканец се обиде да биде креативен и да внесе алкохол,