притисни ентер »

Без вода ул. 1520 во Пинтија
Без вода ул. 1520 во Пинтија

Без вода ул. 1520 во Пинтија

Без вода ул. 1520 во Пинтија Поради изведување на водоводен приклучок ф-150 мм изутрина од 09.15 часот е прекинато водоснабдување за корисниците на ул.1520 во Пинтија, информира ЈП „Водовод и канализација“ Скопје. Прекинот на водоснабдувањето ќе трае до завршување со санација на дефектот

Без вода дел од Пинтија

Без вода дел од Пинтија

Поради изведување на водоводен приклучок ф-150 мм изутрина од 09.15 часот е прекинато водоснабдување за корисниците на ул.1520 во Пинтија, информира ЈП „Водовод и канализација“ Скопје. Прекинот на водоснабдувањето ќе трае до завршување со санација на дефектот. Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови

Без вода една улица во Пинтија

Без вода една улица во Пинтија

Поради изведување на водоводен приклучок ф-150 мм изутрина од 09.15 часот е прекинато водоснабдување за  корисниците на ул.1520 во Пинтија, информира ЈП „Водовод и канализација“ Скопје. Прекинот на водоснабдувањето ќе трае до завршување со санација на дефектот.

Без вода дел од Студеничани

Без вода дел од Студеничани

Исто така, ЈП „Водовод и Канализација“ соопшти дека денеска (четврток) поради замена на затворач од ф – 80 мм на ул.10 бб во село Батинци, во периодот од 09.00 часот па сè до завршување на работата без вода ќе останат корисниците од селата Батинци и Љубош (општина Студеничани).

Без вода улица „1.520“ во Пинтија

Без вода улица „1.520“ во Пинтија

Поради изведување на водоводен приклучок изутринава од 09.15 часот е прекинато водоснабдување за  корисниците на улица „1.520“ во Пинтија, информираа од јавното претпријатие „Водовод и канализација“. Прекинот на водоснабдувањето ќе трае до завршување со санација на дефектот.

Без струја дел од четири општини во Скопје

Без струја дел од четири општини во Скопје

ЕВН Македонија информира дека денеска делови од Скопје ќе останат без електрична енергија. Деловите кои ќе останат без електрична струја се: – во периодот од 08.00 до 14.00 часот, корисниците од населба Јане Сандански, како и корисниците од селата Зелениково, Орешани, Ново Село, Вражале, Пакошево, Смесница, Тисовица, Добрино, Дејковец, Страхојадица,

Без струја денеска повеќе делови од градот, вода ќе нема во Батинци и Љубош

Без струја денеска повеќе делови од градот, вода ќе нема во Батинци и Љубош

ЕВН Македонија информира дека денеска делови од Скопје ќе останат без електрична енергија. Деловите кои ќе останат без електрична струја се: - во периодот од 08.00 до 14.00 часот, корисниците од населба Јане Сандански, како и корисниците од селата Зелениково, Орешани, Ново Село, Вражале, Пакошево, Смесница, Тисовица, Добрино, Дејковец, Страхојадица,

Делови од Скопје утре без струја и вода

Делови од Скопје утре без струја и вода

ЕВН Македонија информира дека утре делови од Скопје ќе останат без електрична енергија. Деловите кои ќе останат без електрична струја се: - во периодот од 08.00 до 14.00 часот, корисниците од населба Јане Сандански, како и корисниците од селата Зелениково, Орешани, Ново Село, Вражале, Пакошево, Смесница, Тисовица, Добрино, Дејковец, Страхојадица, Гумалево