притисни ентер »

Приватни работи на Мерлин Монро се понудени на аукција
Приватни работи на Мерлин Монро се понудени на аукција

Приватни работи на Мерлин Монро се понудени на аукција

Личните работи на иконата на Холивуд  Мерлин Монро официјално ќе се најдат на аукција на 17 и 18 декември. На аукцијата ќе бидат изложени повеќе од 175 предмети кои и припаѓале на најпознатата русокоса во светскиот шоубизнис. Еден од најзначајните предмети во колекцијата е рачно напишана порака од Чарлс Стенли Гифорд, за кој неодамна со ДНК тест беше

Приватни работи на Мерлин Монро се понудени на аукција

Приватни работи на Мерлин Монро се понудени на аукција

Личните работи на иконата на Холивуд  Мерлин Монро официјално ќе се најдат на аукција на 17 и 18 декември. На аукцијата ќе бидат изложени повеќе од 175 предмети кои и припаѓале на најпознатата русокоса во светскиот шоубизнис. Еден од најзначајните предмети во колекцијата е рачно напишана порака од Чарлс Стенли Гифорд, за кој неодамна со ДНК тест беше

Приватни работи на Мерлин Монро се понудени на аукција

Приватни работи на Мерлин Монро се понудени на аукција

Личните работи на иконата на Холивуд  Мерлин Монро официјално ќе се најдат на аукција на 17 и 18 декември. На аукцијата ќе бидат изложени повеќе од 175 предмети кои и припаѓале на најпознатата русокоса во светскиот шоубизнис. Еден од најзначајните предмети во колекцијата е рачно напишана порака од Чарлс Стенли Гифорд, за кој неодамна со ДНК тест беше

Приватните работи на Мерлин Монро се на аукција

Приватните работи на Мерлин Монро се на аукција

Личните работи на иконата на Холивуд  Мерлин Монро официјално ќе се најдат на аукција на 17 и 18 декември. На аукцијата ќе бидат изложени повеќе од 175 предмети кои и припаѓале на најпознатата русокоса во светскиот шоубизнис. Еден од најзначајните предмети во колекцијата е рачно напишана порака од Чарлс Стенли Гифорд, за кој неодамна со ДНК тест беше

Приватните работи на Мерлин Монро се на аукција

Приватните работи на Мерлин Монро се на аукција

Личните работи на иконата на Холивуд  Мерлин Монро официјално ќе се најдат на аукција на 17 и 18 декември. На аукцијата ќе бидат изложени повеќе од 175 предмети кои и припаѓале на најпознатата русокоса во светскиот шоубизнис. Еден од најзначајните предмети во колекцијата е рачно напишана порака од Чарлс Стенли Гифорд, за кој неодамна со ДНК тест беше

Приватните работи на Мерлин Монро се на аукција

Приватните работи на Мерлин Монро се на аукција

Личните работи на иконата на Холивуд  Мерлин Монро официјално ќе се најдат на аукција на 17 и 18 декември. На аукцијата ќе бидат изложени повеќе од 175 предмети кои и припаѓале на најпознатата русокоса во светскиот шоубизнис. Еден од најзначајните предмети во колекцијата е рачно напишана порака од Чарлс Стенли Гифорд, за кој неодамна со ДНК тест беше