притисни ентер »

Apple го отстрани проблемот со агресивно затворање на апликации во iOS
Apple го отстрани проблемот со агресивно затворање на апликации во iOS

Apple го отстрани проблемот со агресивно затворање на апликации во iOS

Неодамна објавивме за непријатна грешка во iOS 13.2 што влијаеше на многу корисници. Станува збор за агресивно затворање на апликации во позадина, што предизвикува проблем со функционирањето на опцијата за мултитаскинг. За решавање на ова, Apple започна со дистрибуција на iOS 13.2.2 на сопствениците на iPhone и iPod touch. Ажурирањето го прилагодува

Apple го отстрани проблемот со агресивно затворање на iOS апликации

Apple го отстрани проблемот со агресивно затворање на iOS апликации

Неодамна објавивме за непријатна грешка во iOS 13.2 што влијаеше на многу корисници. Станува збор за агресивно затворање на апликации во позадина, што предизвикува проблем со функционирањето на опцијата за мултитаскинг. За решавање на ова, Apple започна со дистрибуција на iOS 13.2.2 на сопствениците на iPhone и iPod touch. Ажурирањето го прилагодува