притисни ентер »

Најголем број на милијардери се родени во овој хороскопски знак
Најголем број на милијардери се родени во овој хороскопски знак

Најголем број на милијардери се родени во овој хороскопски знак

ИЗВОР Скопје24 | февруари 15, 2020 Хороскопот може дури и да прогнозира дали некој ќе стане милијардер. Од сите знаци, луѓето родени во еден огнен знак се покажале како најбројни меѓу милијардерите. Станува збор за Лавовите. Истражувачите од британското деловно советувалиште “Adview” откриле дека од сите милијардери на неодамна објавениот попис на

Предодредени за богатство: Во овој хороскопски знак има најмногу милијардери

Предодредени за богатство: Во овој хороскопски знак има најмногу милијардери

Најголем број на милијардери се родени во овој хороскопски знак. Луѓето кои веруваат во хороскоп велат дека ѕвездите можат да предивидат се. А сега, новите податоци сугерираат дека хороскопот може дури и да прогнозира дали некој ќе стане милијардер. Од сите знаци, луѓето родени во еден огнен знак се покажале како најбројни меѓу милијардерите. Станува

Предодредени за богатство: Најголемиот број милијардери се родени во овој знак

Предодредени за богатство: Најголемиот број милијардери се родени во овој знак

ИЗВОР Скопје24 | февруари 13, 2020 Новите податоци сугерираат дека хороскопот може дури и да прогнозира дали некој ќе стане милијардер. Од сите знаци, луѓето родени во еден огнен знак се покажале како најбројни меѓу милијардерите. Станува збор за Лавовите. Истражувачите од британското деловно советувалиште “Adview” откриле дека од сите милијардери

Предодредени за богатство: Кој хороскопски знак има најмногу милијардери?

Предодредени за богатство: Кој хороскопски знак има најмногу милијардери?

Луѓето кои веруваат во хороскоп велат дека ѕвездите можат да предвидат сѐ. Новите податоци велат дека хороскопот може дури и да прогнозира дали некој може да стане милијардер. Од сите знаци, најмногу милијардери, односно 28, има кај луѓето родени во Лав. По Лавовите следат Биковите со 24, па Вагите со 23. Најмалку милијардери се Овните, само 12. Лав: