притисни ентер »

Исповед на необична мајка | Зошто решив на моите деца да им ги одземам паметните телефони
Исповед на необична мајка | Зошто решив на моите деца да им ги одземам паметните телефони

Исповед на необична мајка | Зошто решив на моите деца да им ги одземам паметните телефони

Откако им купила паметни телефони, Амалија Ивезиќ сфатила дека имаат разурнувачко влијание врз животот на нејзините тинејџери. Открива што се променило откако им ги земала. Откако добиле паметни телефони во животот на моите деца сè се променило. Одеднаш им се намалил светот на неколку социјални мрежи, пораки, коментирање фотографии … Попуштиле страшно