притисни ентер »

Годишни награди во државна фирма
Годишни награди во државна фирма

Годишни награди во државна фирма

Состанок во државна фирма. Се соопштуваат годишните награди. -На другарот Трпе: чевли. -На другарот Трајчо: сандали. -На другарот Ристо: влечки. -На директорот: 10000 евра. Од задниот ред се јавува Трпе: -Така и му треба, нека оди бос, мамичето негово.