притисни ентер »

Тотално лудило:Се качиле на зграда од 770 метри, а причината не можете ни да ја замислите?
Тотално лудило:Се качиле на зграда од 770 метри, а причината не можете ни да ја замислите?

Тотално лудило:Се качиле на зграда од 770 метри, а причината не можете ни да ја замислите?

Да се качите на врвот на облакодер од 770 метри,  да “висите” на него и да си загрозите животот од чиста забава! Како ви звучи ова? Лудо и откачено, да! Токму ова го направија двајца авантуристи  кои се качија на Canary Wharf, втората највисока зграда во Лондон. Го направија ова за да ја “допрат пирамидата”, која се наоѓа на самиот врв. – Овде сме