притисни ентер »

Mirrow Provocator – руски одговор за Smart
Mirrow Provocator – руски одговор за Smart

Mirrow Provocator – руски одговор за Smart

Иако првично беше најавувано дека автомобилот Mirrow Provocator ќе биде претставен во 2017 година, светската премиера возилото ја имаше на саемот во Париз во октомври во 2016 година. Тогаш беше напишано дека резултатот на стартапот Mirrow Provocator ќе биде остар ривал за автомобилот Smart Fortwo. Mirrow Provocator во Париз беше претстaвен во електрична