притисни ентер »

Еве како ќе изгледаат ЗГРАДИТЕ КАЈ ХОЛИДЕЈ ИН
Еве како ќе изгледаат ЗГРАДИТЕ КАЈ ХОЛИДЕЈ ИН

Еве како ќе изгледаат ЗГРАДИТЕ КАЈ ХОЛИДЕЈ ИН

Изградбата на новите висококатници на паркингот кај Холидеј по се изгледа ќе стане реалност, и покрај реакциите на граѓаните. Откако не се најде механизам и мораториумот на Општина Центар беше укинат од Уставниот суд, да се спречи изградбата, сега проектот доби и презентација за јавноста. Изгледот на зградите кај хотелот „Холидеј Ин” за прв пат беше

Мартин Пановски: На парацелата од 12.000 м2 дури 6.520 м2 ќе бидат зеленило

Мартин Пановски: На парацелата од 12.000 м2 дури 6.520 м2 ќе бидат зеленило

Архитектот на еден од објектите кои ќе се градат на паркингот спроти Холидеј ин, Мартин Пановски, во вечерашното гостување на „Топ тема“ изјави дека во двете згради кои ќе се градат има станови колку во трите кули во градски ѕид и ништо повеќе. Тој вели дека макетите и рендерите кои се споделуваат во јавноста се целосно неточни и апсурдни. „Неразбирливо

Мартин Пановски: На парацелата од 12.000 м2 дури 6.520 м2 ќе бидат зеленило

Мартин Пановски: На парацелата од 12.000 м2 дури 6.520 м2 ќе бидат зеленило

Архитектот на еден од објектите кои ќе се градат на паркингот спроти Холидеј ин, Мартин Пановски, во вечерашното гостување на „Топ тема“ изјави дека во двете згради кои ќе се градат има станови колку во трите кули во градски ѕид и ништо повеќе. Тој вели дека макетите и рендерите кои се споделуваат во јавноста се целосно неточни и апсурдни. „Неразбирливо

Мартин Пановски: На парацелата од 12.000 м2 дури 6.520 м2 ќе бидат зеленило

Мартин Пановски: На парацелата од 12.000 м2 дури 6.520 м2 ќе бидат зеленило

Архитектот на еден од објектите кои ќе се градат на паркингот спроти Холидеј ин, Мартин Пановски, во вечерашното гостување на „Топ тема“ изјави дека во двете згради кои ќе се градат има станови колку во трите кули во градски ѕид и ништо повеќе. Тој вели дека макетите и рендерите кои се споделуваат во јавноста се целосно неточни и апсурдни. „Неразбирливо

Мартин Пановски: На парцелата од 12.000 метри квадратни, дури 6.520 квадрати ќе бидат зеленило

Мартин Пановски: На парцелата од 12.000 метри квадратни, дури 6.520 квадрати ќе бидат зеленило

Архитектот на еден од објектите кои ќе се градат на паркингот спроти Холидеј ин, Мартин Пановски, во вечерашното гостување на „Топ тема“ изјави дека во двете згради кои ќе се градат има станови колку во трите кули во градски ѕид и ништо повеќе. Тој вели дека макетите и рендерите кои се споделуваат во јавноста се целосно неточни и апсурдни. „Неразбирливо

Мартин Пановски: На парацелата од 12.000 м2 дури 6.520 м2 ќе бидат зеленило

Мартин Пановски: На парацелата од 12.000 м2 дури 6.520 м2 ќе бидат зеленило

Архитектот на еден од објектите кои ќе се градат на паркингот спроти Холидеј ин, Мартин Пановски, во вечерашното гостување на „Топ тема“ изјави дека во двете згради кои ќе се градат има станови колку во трите кули во градски ѕид и ништо повеќе. Тој вели дека макетите и рендерите кои се споделуваат во јавноста се целосно неточни и апсурдни. „Неразбирливо

Архитектот Пановски: На парацелата од 12.000 квадратни метри дури 6.520 ќе бидат зеленило

Архитектот Пановски: На парацелата од 12.000 квадратни метри дури 6.520 ќе бидат зеленило

Архитектот на еден од објектите кои ќе се градат на паркингот спроти Холидеј ин, Мартин Пановски, во вечерашното гостување на „Топ тема“ изјави дека во двете згради кои ќе се градат има станови колку во трите кули во градски ѕид и ништо повеќе. Тој вели дека макетите и рендерите кои се споделуваат во јавноста се целосно неточни и апсурдни. – Неразбирливо

Презентирана фотографијата со изгледот на зградите кај „Холидеј Ин“

Презентирана фотографијата со изгледот на зградите кај „Холидеј Ин“

Изгледот на зградите кај хотелот „Холидеј Ин” за прв пат беше презентиран преку фотографија во „Топ Тема” на Телма. Изгледот на зградите кај хотелот „Холидеј Ин” за прв пат беше презентиран преку фотографија во „Топ Тема” на Телма. Aрхитектот Мартин Пановски вели дека за во зградата се планирани 400 станови, во кои би требало да живеат до 1.300 луѓе