притисни ентер »

Поради дечкото ја напушта кариерата?! Анастасија Ржнатовиќ ги изненадила признавајќи
Поради дечкото ја напушта кариерата?! Анастасија Ржнатовиќ ги изненадила признавајќи

Поради дечкото ја напушта кариерата?! Анастасија Ржнатовиќ ги изненадила признавајќи

Анастасија Ражнатовиќ е на самиот почеток на кариерата, но сепак, како што самата истакнала, подготвена е се откаже поради љубов. Да потсетиме, младата пеачка во јули минатата година го издала дебитантски синг “Совршен пар“, а потоа втора песна “Рани“, осум месеци подоцна. На прашање на новинар дали, доколку би била во ситуација, да одбере брак и кариера,

Поради дечкото ја напушта кариерата?! Анастасија Ржнатовиќ ги изненадила признавајќи

Поради дечкото ја напушта кариерата?! Анастасија Ржнатовиќ ги изненадила признавајќи

Анастасија Ражнатовиќ е на самиот почеток на кариерата, но сепак, како што самата истакнала, подготвена е се откаже поради љубов. Да потсетиме, младата пеачка во јули минатата година го издала дебитантски синг “Совршен пар“, а потоа втора песна “Рани“, осум месеци подоцна. На прашање на новинар дали, доколку би била во ситуација, да одбере брак и кариера,

Анастасија Ражнатовиќ ја остава кариерата поради љубовта!

Анастасија Ражнатовиќ ја остава кариерата поради љубовта!

Анастасија е на самиот почеток од својата кариера и спремна е да се откаже од неа поради љубовта, како што и самата изјавила. Младата пејачка во јули минатата година го објави дебитантскиот сингл „Совршен пар“ , а после 8 месеци и својата втора песна „Рани“. View this post on Instagram She wrote love with her smile and magic with her eyes. 💖 A post

ЉУБОВ ИЛИ КАРИЕРА: Одговорот на Анастасија Ражнатовиќ изненади многумина

ЉУБОВ ИЛИ КАРИЕРА: Одговорот на Анастасија Ражнатовиќ изненади многумина

Иако уште е на самиот почеток на нејзината музичка кариера, Анастасија Ражнатовиќ признала дека кога е љубовта во прашање, би се откажала од сè друго. Таа објаснила дека поддршката ѝ е важна и како што семејството и пријателите ѝ се приоритет, така ѝ е и љубовта. „И кариерата и љубовта ми се важни, но ако морам да избирам, ќе ги изберам оние кои ми