притисни ентер »

Детската клиника: Родители на бебе кое нема имунитет им се заканувале на лекари, повикана и полицијата
Детската клиника: Родители на бебе кое нема имунитет им се заканувале на лекари, повикана и полицијата

Детската клиника: Родители на бебе кое нема имунитет им се заканувале на лекари, повикана и полицијата

Mедицински тим на Клиниката за детски болести во Скопје деноноќно се бори за најмалите. Нивниот живот за нас е приоритет и тука не треба да има ниту најмал сомнеж, се вели во соопштението на Универзитетската клиника за детски болести – Скопје во врска со настан што се случил на Клиниката, а за кој е објавено видео на социјалните мрежи. Станува збор

Се огласи Детската клиника во врска со родителите на шест месечното бебе кои бараат помош од македонското здравство

Се огласи Детската клиника во врска со родителите на шест месечното бебе кои бараат помош од македонското здравство

Универзитетската Клиника за детски болести – Скопје,  во интерес на вистината, сака да ја информира јавноста за видео снимката која денеска (25.03.2020 година) родители на наша пациентка ја направиле на едно од одделенијата на Клиника за детски болести – Скопје. На снимката се гледа дека бебе, наш пациент,  тешко дише и притоа родителите ги коментираат

Детска клиника: Родители на бебе коешто нема имунитет се заканувале на лекари, повикана и полицијата

Детска клиника: Родители на бебе коешто нема имунитет се заканувале на лекари, повикана и полицијата

Mедицински тим на Клиниката за детски болести во Скопје деноноќно се бори за најмалите. Нивниот живот за нас е приоритет и тука не треба да има ниту најмал сомнеж, се вели во соопштението на Универзитетската Клиника за детски болести – Скопје, во врска со настан кој што се случил на клиниката, а за којшто е објавено видео на социјалните мрежи. Станува

Детска клиника: Родители на бебе коешто нема имунитет се заканувале на лекари, повикана и полицијата

Детска клиника: Родители на бебе коешто нема имунитет се заканувале на лекари, повикана и полицијата

Mедицински тим на Клиниката за детски болести во Скопје деноноќно се бори за најмалите. Нивниот живот за нас е приоритет и тука не треба да има ниту најмал сомнеж, се вели во соопштението на Универзитетската Клиника за детски болести – Скопје, во врска со настан кој што се случил на клиниката, а за којшто е објавено видео на социјалните мрежи. Станува

Детска клиника: Родители на бебе коешто нема имунитет се заканувале на лекари, повикана и полицијата

Детска клиника: Родители на бебе коешто нема имунитет се заканувале на лекари, повикана и полицијата

Mедицински тим на Клиниката за детски болести во Скопје деноноќно се бори за најмалите. Нивниот живот за нас е приоритет и тука не треба да има ниту најмал сомнеж, се вели во соопштението на Универзитетската Клиника за детски болести – Скопје, во врска со настан кој што се случил на клиниката, а за којшто е објавено видео на социјалните мрежи. Станува

Родители на бебе кое што нема имунитет се заканувале на лекари - повикана била и полицијата

Родители на бебе кое што нема имунитет се заканувале на лекари - повикана била и полицијата

Mедицински тим на Клиниката за детски болести во Скопје деноноќно се бори за најмалите. Нивниот живот за нас е приоритет и тука не треба да има ниту најмал сомнеж, се вели во соопштението на Универзитетската Клиника за детски болести – Скопје, во врска со настан кој што се случил на клиниката, а за којшто е објавено видео на социјалните мрежи. Станува

Клиниката за детски болести во Козле со реакција на објавата на мајката на малата Бисера

Клиниката за детски болести во Козле со реакција на објавата на мајката на малата Бисера

На снимката се гледа дека бебе, наш пациент,  тешко дише и притоа родителите ги коментираат и ги обвинуваат со имиња и презимиња лекарите за нејзината состојба. Имајќи предвид дека станува збор за комплексна ситуација, а со цел јавноста да добие целосна слика за случајот со пациентка, сакаме да дадеме и наш став во однос на денешната снимка. Имаме

Клиника за детски болести за снимката: Секојдневно се врши притисок на персоналот на болницата, проследени со разни навреди, закани по живот и агресија

Клиника за детски болести за снимката: Секојдневно се врши притисок на персоналот на болницата, проследени со разни навреди, закани по живот и агресија

Универзитетската Клиника за детски болести – Скопје, во интерес на вистината, сака да ја информира јавноста за видео снимката која денеска (25.03.2020 година) родители на наша пациентка ја направиле на едно од одделенијата на Клиника за детски болести – Скопје. На снимката се гледа дека бебе, наш пациент, тешко дише и притоа родителите ги коментираат

Детска клиника: Родители на бебе коешто нема имунитет се заканувале на лекари, повикана и полицијата

Детска клиника: Родители на бебе коешто нема имунитет се заканувале на лекари, повикана и полицијата

Mедицински тим на Клиниката за детски болести во Скопје деноноќно се бори за најмалите. Нивниот живот за нас е приоритет и тука не треба да има ниту најмал сомнеж, се вели во соопштението на Универзитетската Клиника за детски болести – Скопје, во врска со настан кој што се случил на клиниката, а за којшто е објавено видео на социјалните мрежи. Станува