притисни ентер »

Спасовски: Безбедносното партнерство овозможува развој на цивилизациски стандарди
Спасовски: Безбедносното партнерство овозможува развој на цивилизациски стандарди

Спасовски: Безбедносното партнерство овозможува развој на цивилизациски стандарди

Тоа го истакна вице-премиерот и министер во Министерството за внатрешни работи во македонската Влада Оливер Спасовски на вечерашната тематска средба „Безбедносни придобивки и предизвици за Северна Македонија од членството во НАТО" што се одржа во Битола. Според министерот Спасовски, во овој момент за државата не постои нити една реална опиплива опција

НАТО ќе обезбеди долгорочна стабилност и сигурност на Македонија

НАТО ќе обезбеди долгорочна стабилност и сигурност на Македонија

Во организација на Инфо-центарот за евроатлантски интеграции и невладината организација МОСТ во Битола се одржа панел-дискусија посветен на темата „Безбедносни предизвици за Северна Македонија од членството на НАТО“, на која зборуваа Оливер Спасовски, министер за внатрешни работи и Дирк Јан Коп, амбасадор на Кралството Холандија. – Во овој момент за

Спасовски: Безбедносното партнерство овозможува развој на цивилизациски стандарди

Спасовски: Безбедносното партнерство овозможува развој на цивилизациски стандарди

Безбедносното партнерство низ потесна заедничка соработка има примарна задача да ги зачува и да овозможи развој на општествените и пошироките цивилизациски стандарди и вредности што ги споделуваат заедниците, истакна вице-премиерот и министер во Министерството за внатрешни работи во македонската Влада Оливер Спасовски на вечерашната тематска средба

Спасовски: Безбедносното партнерство овозможува развој на цивилизациски стандарди

Спасовски: Безбедносното партнерство овозможува развој на цивилизациски стандарди

Безбедносното партнерство низ потесна заедничка соработка има примарна задача да ги зачува и да овозможи развој на општествените и пошироките цивилизациски стандарди и вредности што ги споделуваат заедниците, истакна вице-премиерот и министер во Министерството за внатрешни работи во македонската Влада Оливер Спасовски на вечерашната тематска средба

Спасовски: Членството во НАТО, води кон економски раст и повисок животен стандард

Спасовски: Членството во НАТО, води кон економски раст и повисок животен стандард

Според министерот Спасовски, во овој момент за државата не постои нити една реална опиплива опција во поглед на обезбедување долгорочна стабилност и сигурност на државата, освен патот кон целосно евроатлантско членство. Безбедносното партнерство низ потесна заедничка соработка има примарна задача да ги зачува и да овозможи развој на општествените и

Спасовски: Членството во НАТО не носи кон економски раст

Спасовски: Членството во НАТО не носи кон економски раст

Безбедносното партнерство низ потесна заедничка соработка има примарна задача да ги зачува и да овозможи развој на општествените и пошироките цивилизациски стандарди и вредности што ги споделуваат заедниците, истакна вице-премиерот и министер во Министерството за внатрешни работи во македонската Влада Оливер Спасовски на вечерашната тематска средба

Спасовски: Безбедносното партнерство овозможува развој на цивилизациски стандарди

Спасовски: Безбедносното партнерство овозможува развој на цивилизациски стандарди

Битола, 2 декември 2019 (МИА) – Безбедносното партнерство низ потесна заедничка соработка има примарна задача да ги зачува и да овозможи развој на општествените и пошироките цивилизациски стандарди и вредности што ги споделуваат заедниците, истакна вице-премиерот и министер во Министерството за внатрешни работи во македонската Влада Оливер Спасовски

Спасовски: Безбедносното партнерство овозможува развој на цивилизациски стандарди

Спасовски: Безбедносното партнерство овозможува развој на цивилизациски стандарди

Безбедносното партнерство низ потесна заедничка соработка има примарна задача да ги зачува и да овозможи развој на општествените и пошироките цивилизациски стандарди и вредности што ги споделуваат заедниците, истакна вице-премиерот и министер во Министерството за внатрешни работи во македонската Влада Оливер Спасовски на вечерашната тематска средба

Спасовски: Безбедносното партнерство овозможува развој на цивилизациски стандарди

Спасовски: Безбедносното партнерство овозможува развој на цивилизациски стандарди

Безбедносното партнерство низ потесна заедничка соработка има примарна задача да ги зачува и да овозможи развој на општествените и пошироките цивилизациски стандарди и вредности што ги споделуваат заедниците, истакна вице-премиерот и министер во Министерството за внатрешни работи во македонската Влада Оливер Спасовски на вечерашната тематска средба

СПАСОВСКИ: Членството во НАТО, води кон економски раст и повисок животен стандард

СПАСОВСКИ: Членството во НАТО, води кон економски раст и повисок животен стандард

Според министерот Спасовски, во овој момент за државата не постои нити една реална опиплива опција во поглед на обезбедување долгорочна стабилност и сигурност на државата, освен патот кон целосно евроатлантско членство. Безбедносното партнерство низ потесна заедничка соработка има примарна задача да ги зачува и да овозможи развој на општествените и