притисни ентер »

Објавен распоред за првото коло од Премиер лигата во сезоната 2019/20
Објавен распоред за првото коло од Премиер лигата во сезоната 2019/20

Објавен распоред за првото коло од Премиер лигата во сезоната 2019/20

Во некои англиските медиуми денеска беше објавебн распоредот за првото коло од новата сезона во Премиер лигата. Според „Дејли мирор“, новиот шампионат ќе почне на 10 август. Бранителот на трофејот од последните две сезони, тимот на Манчестер сити ќе се сретне со Вулверхемптон на 12 август. Распоред за првата премиерлигашка рунда сезона 2019/20: 10

Објавен распоред за првото коло од Премиер лигата во сезоната 2019/20

Објавен распоред за првото коло од Премиер лигата во сезоната 2019/20

Објавен распоред за првото коло од Премиер лигата во сезоната 2019/20 Во некои англиските медиуми денеска беше објавебн распоредот за првото коло од новата сезона во Премиер лигата. Според „Дејли мирор“, новиот шампионат ќе почне на 10 август. Бранителот на трофејот од последните две сезони, тимот на Манчестер сити ќе се сретне со Вулверхемптон на

Објавен распоред за првото коло од Премиер лигата во сезоната 2019/20  Објавен распоред за првото коло од Премиер лигата во сезоната 2019/20 | opserver.mk

Објавен распоред за првото коло од Премиер лигата во сезоната 2019/20 Објавен распоред за првото коло од Премиер лигата во сезоната 2019/20 | opserver.mk

Во некои англиските медиуми денеска беше објавебн распоредот за првото коло од новата сезона во Премиер лигата. Според „Дејли мирор“, новиот шампионат ќе почне на 10 август. Бранителот на трофејот од последните две сезони, тимот на Манчестер сити ќе се сретне со Вулверхемптон на 12 август. Распоред за првата премиерлигашка рунда сезона 2019/20: 10

Во јавноста протече фотографија од првите средби во новата сезона од Премиер лигата

Во јавноста протече фотографија од првите средби во новата сезона од Премиер лигата

Иако утре во 10:00 часот ќе се знае точниот распоред на средбите за новата сезона во Премиер лигата, денес на социјалните мрежи се појави фотографија од средбите во првото коло од најсилното натпреварување во Англија. Се уште не е потврдено дали ова е точниот распоред или се работи само за некој пробен, но ако е тоа ќе значи дека во првото коло нема

Објавен распоред за првото коло од Премиер лигата во сезоната 2019/20

Објавен распоред за првото коло од Премиер лигата во сезоната 2019/20

Денеска беше објавен распоредот за првото коло од новата сезона во Премиер лигата. Според „Дејли мирор“, новиот шампионат ќе почне на 10 август. Бранителот на трофејот од последните две сезони, тимот на Манчестер сити ќе се сретне со Вулверхемптон на 12 август. Распоред за првата премиерлигашка рунда сезона 2019/20: 10 август: Тотенхем – Норвич Борнмут

Објавен распоред за првото коло од Премиер лигата во сезоната 2019/20

Објавен распоред за првото коло од Премиер лигата во сезоната 2019/20

Во некои англиските медиуми денеска беше објавебн распоредот за првото коло од новата сезона во Премиер лигата. Според „Дејли мирор“, новиот шампионат ќе почне на 10 август. Бранителот на трофејот од последните две сезони, тимот на Манчестер сити ќе се сретне со Вулверхемптон на 12 август.

РАСПОРЕД ЗА СЕЗОНА 2019/20: Премиер лигата го објави раcпоредот за првото коло!

РАСПОРЕД ЗА СЕЗОНА 2019/20: Премиер лигата го објави раcпоредот за првото коло!

Во некои англиските медиуми денеска беше објавебн распоредот за првото коло од новата сезона во Премиер лигата. Според „Дејли мирор“, новиот шампионат ќе почне на 10 август. Бpaнителот на трофејот од последните две сезони, тимот на Манчестер сити ќе се сретне со Вулверхемптон на 12 август. Распоред за првата премиерлигашка рунда сезона 2019/20: 10

Објавен распоред за првото коло од Премиер лигата во сезоната 2019/20

Објавен распоред за првото коло од Премиер лигата во сезоната 2019/20

Во некои англиските медиуми денеска беше објавебн распоредот за првото коло од новата сезона во Премиер лигата. Според „Дејли мирор“, новиот шампионат ќе почне на 10 август. Бранителот на трофејот од последните две сезони, тимот на Манчестер сити ќе се сретне со Вулверхемптон на 12 август. Распоред за првата премиерлигашка рунда сезона 2019/20: 10

Во јавноста протече фотографија од првите средби во новата сезона од Премиер лигата

Во јавноста протече фотографија од првите средби во новата сезона од Премиер лигата

Иако утре во 10:00 часот ќе се знае точниот распоред на средбите за новата сезона во Премиер лигата, денес на социјалните мрежи се појави фотографија од средбите во првото коло од најсилното натпреварување во Англија. Се уште не е потврдено дали ова е точниот распоред или се работи само за некој пробен, но ако е тоа ќе значи дека во првото коло нема