притисни ентер »

Дурент го пропушта најголемиот дел од следната сезона?
Дурент го пропушта најголемиот дел од следната сезона?

Дурент го пропушта најголемиот дел од следната сезона?

Ѕвездата на Голден стејт, Кевин Дурент најверојатно ќе го пропушти најголемиот дел од идната сезона поради повредата која ја заработи на последниот меч со Торонто. Дурент се врати на теренот на мечот во Торонто, но по кратко време го напушти теренот поради повреда на Ахиловата тетива. Прецизни информации за тежината на повредата и периодот на негово

Дурант може да пропушти 7-10 месеци поради повредата

Дурант може да пропушти 7-10 месеци поради повредата

Кошаркарот на Голден стејт, Кевин Дурант може да го пропушти поголемиот дел од следната сезона поради повредата здобиена во петтиот натпревар од финалната серија на НБА плејофот со Торонто. Триесет годишниот Американец го напушти тимот и замина за Њујорк, каде што треба да направи детални лекарски прегледи, објави „ЕСПН“. Резултатите за видот и сериозната

Голден стејт спрема мега договор за Кевин Дурант

Голден стејт спрема мега договор за Кевин Дурант

Финалистот во НБА-лигата и бранител на трофејот, Голден стејт, на својот кошаркар Кевин Дурант, кој ова лето ќе биде слободен агент, ќе му понуди нов долгорочен договор со можност за размена во било кој дел од сезоната. Дурант поради повреда ги пропушти првите четири дуели од финалето со Торонто, се врати на петтиот и повторно се повреди. Тој има повреда

Дурант може да пропушти 7-10 месеци поради повредата

Дурант може да пропушти 7-10 месеци поради повредата

Кошаркарот на Голден стејт, Кевин Дурант може да го пропушти поголемиот дел од следната сезона поради повредата здобиена во петтиот натпревар од финалната серија на НБА плејофот со Торонто. Триесет годишниот Американец го напушти тимот и замина за Њујорк, каде што треба да направи детални лекарски прегледи, објави „ЕСПН". Резултатите за видот и сериозната

Дурант може да пропушти 7-10 месеци поради повредата

Дурант може да пропушти 7-10 месеци поради повредата

Кошаркарот на Голден стејт, Кевин Дурант може да го пропушти поголемиот дел од следната сезона поради повредата здобиена во петтиот натпревар од финалната серија на НБА плејофот со Торонто. Триесет годишниот Американец го напушти тимот и замина за Њујорк, каде што треба да направи детални лекарски прегледи, објави „ЕСПН“. Резултатите за видот и сериозната

Дурант може да пропушти до 10 месеци поради повредата

Дурант може да пропушти до 10 месеци поради повредата

Кошаркарот на Голден стејт, Кевин Дурант може да го пропушти поголемиот дел од следната сезона поради повредата здобиена во петтиот натпревар од финалната серија на НБА плејофот со Торонто. Триесет годишниот Американец го напушти тимот и замина за Њујорк, каде што треба да направи детални лекарски прегледи, објави „ЕСПН“. Резултатите за видот и сериозната

Голден стејт: Дурант на боледување 7 до 10 месеци

Голден стејт: Дурант на боледување 7 до 10 месеци

Кошаркарот на Голден стејт, Кевин Дурант може да го пропушти поголемиот дел од следната сезона поради повредата здобиена во петтиот натпревар од финалната серија на НБА плејофот со Торонто. Триесет годишниот Американец го напушти тимот и замина за Њујорк, каде што треба да направи детални лекарски прегледи, објави „ЕСПН“. Резултатите за видот и сериозната

Дурант може да пропушти до 10 месеци поради повредата

Дурант може да пропушти до 10 месеци поради повредата

Кошаркарот на Голден стејт, Кевин Дурант може да го пропушти поголемиот дел од следната сезона поради повредата здобиена во петтиот натпревар од финалната серија на НБА плејофот со Торонто. Триесет годишниот Американец го напушти тимот и замина за Њујорк, каде што треба да направи детални лекарски прегледи, објави „ЕСПН“. Резултатите за видот и сериозната

Голден Стејт му нуди нов договор на Дурант

Голден Стејт му нуди нов договор на Дурант

Финалистот во НБА-лигата и бранител на трофејот на Кевин Дурант ќе му понуди нов долгорочен договор со можност за размена во било кој дел од сезоната. Дурант кој ова лето ќе биде слободен агент поради повреда ги пропушти првите четири дуели од финалето со Торонто, се врати на петтиот и повторно се повреди. Тој има повреда на Ахиловата тетива и може