притисни ентер »

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android програмери за непречено искуство со Galaxy Fold
Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android програмери за непречено искуство со Galaxy Fold

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android програмери за непречено искуство со Galaxy Fold

Ажурирани се стотици апликации достапни преку Google Play и Galaxy Store со цел овозможување непречено и преклопувачко искуство Samsung ја открива иднината со првиот мобилен уредод ваков тип: Galaxy Fold. Работиме заедно со нашите партнери и заедницата на Android развивачи за да дизајнираме комплетно ново преклопувачко искуство за корисниците, со што

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android програмери за непречено искуство со Galaxy Fold

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android програмери за непречено искуство со Galaxy Fold

Ажурирани се стотици апликации достапни преку Google Play и Galaxy Store со цел овозможување непречено и преклопувачко искуство Samsung ја открива иднината со првиот мобилен уредод ваков тип: Galaxy Fold. Работиме заедно со нашите партнери и заедницата на Android развивачи за да дизајнираме комплетно ново преклопувачко искуство за корисниците, со што

Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред: Galaxy Fold

Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред: Galaxy Fold

Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред од ваков тип: Galaxy Fold. Работиме заедно со нашите партнери и заедницата на Android развивачи за да дизајнираме комплетно ново преклопувачко искуство за корисниците, со што го означуваме почетокот на новата ера во мобилната технологија. Напорите за да се дизајнира ова софтверско

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство со Galaxy Fold

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство со Galaxy Fold

Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред од ваков тип: Galaxy Fold. Работиме заедно со нашите партнери и заедницата на Android развивачи за да дизајнираме комплетно ново преклопувачко искуство за корисниците, со што го означуваме почетокот на новата ера во мобилната технологија. Напорите за да се дизајнира ова софтверско

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство со Galaxy Fold

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство со Galaxy Fold

Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред од ваков тип: Galaxy Fold. Работиме заедно со нашите партнери и заедницата на Android развивачи за да дизајнираме комплетно ново преклопувачко искуство за корисниците, со што го означуваме почетокот на новата ера во мобилната технологија. Напорите за да се дизајнира ова софтверско

Samsung соработува со Google,партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство со Galaxy Fold

Samsung соработува со Google,партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство со Galaxy Fold

Ажурирани се стотици апликации достапни преку Google Play и Galaxy Store со цел овозможување непречено и преклопувачко искуство Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред од ваков тип: Galaxy Fold. Работиме заедно со нашите партнери и заедницата на Android развивачи за да дизајнираме комплетно ново преклопувачко искуство

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство со Galaxy Fold

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство со Galaxy Fold

, филмови и спортски натпревари во живо на Galaxy Fold “, рече БА Винстон, глобален директор за репродукција на дигитално видео и технологија во Amazon Prime Video. „Овозможувањето на апликацијата Prime Video на Galaxy Fold ќе им даде на потрошувачите нов начин со кој ќе можат да ги искусат Amazon Originals како што се Tom Clancy’s Jack Ryan и The

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство со Galaxy Fold

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство со Galaxy Fold

Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред од ваков тип: Galaxy Fold. Работиме заедно со нашите партнери и заедницата на Android развивачи за да дизајнираме комплетно ново преклопувачко искуство за корисниците, со што го означуваме почетокот на новата ера во мобилната технологија. Напорите за да се дизајнира ова софтверско

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство со Galaxy Fold

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство со Galaxy Fold

ИЗВОР Скопје24 | септември 11, 2019 Ажурирани се стотици апликации достапни преку Google Play и Galaxy Store со цел овозможување непречено и преклопувачко искуство Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред од ваков тип: Galaxy Fold. Работиме заедно со нашите партнери и заедницата на Android развивачи за да дизајнираме