притисни ентер »

Пристигнува смартфон на Microsoft со два екрана
Пристигнува смартфон на Microsoft со два екрана

Пристигнува смартфон на Microsoft со два екрана

Премиерата се очекува во втората половина на оваа година. Новата генерација телефони на Microsoft Surface Duo е обвиткана со мистерија. Постојат шпекулации за 5G технологија, посилен процесор и подобра камера, во споредба со оригиналниот модел. Конечно, имаме специфични информации за уредот од Редмонд, кој е познат под кодното име Zeta. Една од најважните

Пристигнува смартфон на Microsoft со два екрана

Пристигнува смартфон на Microsoft со два екрана

Премиерата се очекува во втората половина на оваа година. Новата генерација телефони на Microsoft Surface Duo е обвиткана со мистерија. Постојат шпекулации за 5G технологија, посилен процесор и подобра камера, во споредба со оригиналниот модел. Конечно, имаме специфични информации за уредот од Редмонд, кој е познат под кодното име Zeta. Една од најважните

Пристигнува телефон на „Microsoft“ со два екрани

Пристигнува телефон на „Microsoft“ со два екрани

Новата генерација телефони на „Microsoft Surface Duo“ е обвиткана со мистерија. Постојат шпекулации за 5G технологија, посилен процесор и подобра камера, во споредба со оригиналниот модел. Конечно, имаме специфични информации за уредот од Редмонд, кој е познат под кодното име „Zeta“. Една од најважните ставки е чипсетот, а „Microsoft“ не „штедеше“,