притисни ентер »

ОВА Е МАЖ МИ, цел живот се грижи за здравјето! Јас пијам ВИНО, тој цеден СОК! ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА РАЗЛИКА МЕЃУ НАС
ОВА Е МАЖ МИ, цел живот се грижи за здравјето! Јас пијам ВИНО, тој цеден СОК! ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА РАЗЛИКА МЕЃУ НАС

ОВА Е МАЖ МИ, цел живот се грижи за здравјето! Јас пијам ВИНО, тој цеден СОК! ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА РАЗЛИКА МЕЃУ НАС

Приказната за една жена по име Норма Вилијамс го привлече вниманието на луѓето на Редит. Како што вели, нејзиниот сопруг цел живот строго ги следел правилата за здрав живот, додека таа цел живот пиела и јадела што сакала, со големи количини алкохол и опијати. Разликите меѓу нив се големи и физички и здравствено, но ќе се изненадите во чија корист!

ОВА Е МАЖ МИ, цел живот се грижи за здравјето! Јас пијам ВИНО, тој цеден СОК! ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА РАЗЛИКА МЕЃУ НАС

ОВА Е МАЖ МИ, цел живот се грижи за здравјето! Јас пијам ВИНО, тој цеден СОК! ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА РАЗЛИКА МЕЃУ НАС

Приказната за една жена по име Норма Вилијамс го привлече вниманието на луѓето на Редит. Како што вели, нејзиниот сопруг цел живот строго ги следел правилата за здрав живот, додека таа цел живот пиела и јадела што сакала, со големи количини алкохол и опијати. Разликите меѓу нив се големи и физички и здравствено, но ќе се изненадите во чија корист!

Придобивки од здрав начин на живот: 5 совети за да живеете најсилен и најздрав живот досега

Придобивки од здрав начин на живот: 5 совети за да живеете најсилен и најздрав живот досега

Вашата верзија на здрав начин на живот е каква и да е дефинирана. Нема ништо што треба или не смеете да правите за да бидете здрави. Идентификувајте што прави да се чувствувате добро и што ви носи најголема среќа. Потоа, почнете малку кога ќе направите промени. Поголема е веројатноста да го видите успехот на овој начин, а малите успеси ќе доведат до

10 совети од лекар за здрав и долг живот

10 совети од лекар за здрав и долг живот

Многу луѓе веруваат дека долговечноста на човекот во голема мера е одредена од генетиката. Сепак, како што покажаа студиите, гените играат многу помала улога, сочинуваат само околу 7 отсто од човечкиот животен век. Колку долго ќе живее човекот, освен од генетиката, зависи и од исхраната и начинот на живот. Совети за живеење најздрав и најдолг живот

10 совети од лекар за здрав и долг живот

10 совети од лекар за здрав и долг живот

Многу луѓе веруваат дека долговечноста на човекот во голема мера е одредена од генетиката. Сепак, како што покажаа студиите, гените играат многу помала улога, сочинуваат само околу 7 отсто од човечкиот животен век. Колку долго ќе живее човекот, освен од генетиката, зависи и од исхраната и начинот на живот. Совети за живеење најздрав и најдолг живот

10 совети на доктори за здрав и долг живот

10 совети на доктори за здрав и долг живот

Многу луѓе веруваат дека долговечноста на човекот во голема мера е одредена од генетиката. Сепак, како што покажаа студиите, гените играат многу помала улога, сочинуваат само околу 7 отсто од човечкиот животен век. Колку долго ќе живее човекот, се испоставува, е под влијание на интеракцијата на генетиката, како и факторите на исхраната и начинот на