притисни ентер »

Возач на Лексус се снајде како да излезе од сообраќајниот хаос
Возач на Лексус се снајде како да излезе од сообраќајниот хаос

Возач на Лексус се снајде како да излезе од сообраќајниот хаос

Возач на Лексус на едноставен начин успеа да излезе од сообраќајниот хаос. Возачот излегува од колоната, но никој не му свири и не го навредува. Возачот низ сообраќајниот метеж на Лос Анџелес се пробива елегантно и со стил. Кога треба да се престрои едноставно покажува табла на која е напишано ,, Ве молам , пропуштете ме”. Откако возилото ќе го пропушти

Возач на Лексус се снајде како да излезе од сообраќајниот хаос

Возач на Лексус се снајде како да излезе од сообраќајниот хаос

Возачот излегува од колоната, но никој не му свири и не го навредува. Возачот низ сообраќајниот метеж на Лос Анџелес се пробива елегантно и со стил. Кога треба да се престрои едноставно покажува табла на која е напишано ,, Ве молам , пропуштете ме”. Откако возилото ќе го пропушти да помине , тој ја врти таблата и покажува натпис ,,Ви благодарам” .

Урнебесна идеја: Како да се престроите во соседната лента во тек на сообраќаен метеж!?

Урнебесна идеја: Како да се престроите во соседната лента во тек на сообраќаен метеж!?

Овој возач од Лос Анџелес пронашол интересен и забавен начин да ги убеди другите учесници во сообраќајот да го пропуштат низ метежот. Сведоци сме дека во сообраќајниот метеж владее голема нервоза, па не е секогаш лесно да се престроите во соседната лента поради нестрпливите и нетолерантни возачи. Често сме сведоци и на ситуации во кои малку фали да