притисни ентер »

ЧСМ спрема нов тренерски хаос

ЧСМ спрема нов тренерски хаос

Поминаа три месеци и време е ЧСМ Букурешт нешто да преземе околу тренерот. Оваа екипа е позната по тоа што на секои „три месеци“ менува тренер и тоа е пракса што трае подолго време. ЧСМ ги поправи своите шанси да се пласира на Ф4 и тоа му го продолжи работниот век на Адриан Василе од крајот на октомври е на чело на клубот. Но, ЧСМ не би бил ЧСМ ако